Zemunac 3 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora, zar ne!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao razotkrivace mitova i bas su to testirali i ta fora neradi.....cak su mozda i taj spot pustali u emisiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora, zar ne!?! zemunac, to funkcioniše samo ako si plavuša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ovo mozda ali samo mozda radi na kolima gde je vekumska centralna , a na evropskim kolima koliko znam samo stare mechke imaju takvu centralnu , meni na svim kolima je elektrichna tako da ovaj sistem nema shanse da radi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ok onda pada brisanje...nisam mnogo razmišljao, samo postavio! Da, na mojoj Meci 190E koju sam imao je bilo vakumsko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to bi onda mogao na svakoj benzinskoj pumpi gde ima ono za vazduh da isprobaš, greota bušiti lopticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ovo mozda ali samo mozda radi na kolima gde je vekumska centralna , a na evropskim kolima koliko znam samo stare mechke imaju takvu centralnu , meni na svim kolima je elektrichna tako da ovaj sistem nema shanse da radi ... Ne bi ni na Mercedesu radilo jer je to zatvoren sistem, nezavisan od spoljneg pritiska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo mozda ali samo mozda radi na kolima gde je vekumska centralna , a na evropskim kolima koliko znam samo stare mechke imaju takvu centralnu , meni na svim kolima je elektrichna tako da ovaj sistem nema shanse da radi ... Ne bi ni na Mercedesu radilo jer je to zatvoren sistem, nezavisan od spoljneg pritiska. Ako otvorim jel mogu da ga oteram? milsim na 123-ku ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan To je kao ona fora sa mobilnim kada usnimiš frkvenciju i pustiš u blizini brave misleći da će se otvoriti...E, malo morgen!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko je rastavljao auto brave zna da je ovo nemoguce. A ne moze ni na mercedesovim vakumskim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zato komad žice od 15cm završava posao kome je do obijanja vlastitog auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Zato komad žice od 15cm završava posao kome je do obijanja vlastitog auta Ma udaris kacigom u prozor i nema omasaja...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najveca budalastina koju sam ikada video. Ko u ovo poveruje stvarno je naivan. A sto se tice 'vakumskih' brava tako nesto ne postoji. Ili imas bravu koja funkcionishe preko kljucha (ali cecse koristis dugme na kljucu za otvaranje centralke) ili nemas bravu na vratima uopste, pa auto se otvara tako sto registruje chip u tvom kljucu/kartici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zato komad žice od 15cm završava posao kome je do obijanja vlastitog auta Ma udaris kacigom u prozor i nema omasaja...... Nije baš lagano kao što zvuči http://www.youtube.com/watch?v=M31dMkW5wcY http://www.youtube.com/watch?v=JAHonDmcReQ&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice 'vakumskih' brava tako nesto ne postoji. Debelo nisi u pravu. I te kako postoje vakuumske brave. Raspitaj se malo o Mercedesovim vakuumskim bravama. Hint: W123. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajd ne pravite zbrku. nijedna brava nije vakuumska, brava vrata je uvek škljocara tj. mehanika. samo je otključavanje/zaključavanje moguće pneumatikom u vidu aktuatora koji nije u samom sklopu brave nego pored. isto kao i elektro-aktuator prema tome fore sa lopticom su totalno beskorisne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zbunjujete se ljudi, brava je ili ključ (narezani ili kodirani) ili neka daljinska varijanta, sistem centralnog zaključavanja je vakumski ili električni. I dalje međutim ostaje činjenica da ova fora s lopticom nema efekta ni na jedno ni na drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 29, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ako nekome zatreba ali samo u legalne svrhe, neka me kontaktira a ja ću mu pustiti na pp, kako se otvara njegov auto uz pomoć žice. Nemojte misliti da je i to baš jednostavno, treba žicu prvo na određen način ispresavijati!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan ajd ne pravite zbrku. nijedna brava nije vakuumska, brava vrata je uvek škljocara tj. mehanika. samo je otključavanje/zaključavanje moguće pneumatikom u vidu aktuatora koji nije u samom sklopu brave nego pored. isto kao i elektro-aktuator prema tome fore sa lopticom su totalno beskorisne . Upravo tako. Ustedeo si mi pisanje @Lalajko W123 nema vakumske brave. Jesam li napomenuo da radim kao kljucar 8 godina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko W123 nema vakumske brave. Jesam li napomenuo da radim kao kljucar 8 godina ? Da nije neka caka u terminologiji? Kako onda da nazovem sistem centralnog zakljucavanja na W123? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Lalajko W123 nema vakumske brave. Jesam li napomenuo da radim kao kljucar 8 godina ? Da nije neka caka u terminologiji? Kako onda da nazovem sistem centralnog zakljucavanja na W123? Nazovimo ga 'centrala' ako ti tako vise odgovara.Znaci, pumpa/relej (kako god) i ostale komponente. Ali brava je onaj fizicki , mehanicki deo gde se kljuc ubacuje i ostale poluge koje se pokrecu. Svaki auto (svaki prosecan auto) ima taj mehanicki deo tj. bravu,koja putem poluga ,sipki itd. pokrece prekidac, koji salje signal centrali itd. W123 je imao taj princip ali putem pritiska/vakuma.Medjutim on se nije bas previse proslavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, znao sam da je u terminologiji rec OK, W123 ima vakuumsko centralno zakljucavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6290 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze ,dal je brava elektricna ili na bazi "vakuma", ono s lopticom ne bi moglo da se izvede. Na ostalim snimcima su se bas namucili , a mogli su onako da ostete i karoserijske delove-komad keramike sa svecice, bacen malo jace, napravice onakvu rupu u staklu bez mucenja i povredjivanja, a bogami i ako promasis staklo,karoseriji nece nista biti. Cuo, probao- istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, znao sam da je u terminologiji rec OK, W123 ima vakuumsko centralno zakljucavanje. to i jeste pravilan izraz, ne postoji centralna brava već centralno zaključavanje (otključavanje). slično kućnoj bravi, i na autu je ključ sa cilindrom i/ili daljinski sa elektro/pneumatskim aktuatorom samo deo brave ali ne i cela brava. kad dodaš kvaku spolja i ručicu iznutra, polugu ključa i polugu unutrašnjeg zaključavanja pa još koji aktuator dobiješ čudovište: bravu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...