SpaVe 813 Napisano Februar 12, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nešto ovih dana pripremajuæi sitnice za predstojeæu sezonu i naletim na iridijumske sveæice. Jedna košta skoro kao 4 obiène. Pitanje: da li jedna iridijumska svæica vredi kao 4 obiènih i u èemu se razlikuju? "Obièna" ZUENDKERZE NGK ab € 3.50 ZUENDKERZE NGK IRIDIUM IX - ab € 12.95 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 12, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio sebi Iridium IX svecice (DPR8EIX-9). Posto nisam napravio neku voznju ne mogu da sudim u potpunosti ali sam do sada primetio da bolje pali (jednom zavergla i odma upali) i da mirnije radi. To koliko sam ja probao ucinilo mi se da mozda malo bolje reaguje na gas. Kad predjem vise km moci cu da ih u potpunosti ocenim. Dotle mogu samo da ti kazem da su ove koje sam ja uzeo 15e a da su obicne oko 12e tako da i nije neka razlika. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lt; MILY gt; 0 Napisano Februar 12, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam ih stavio na motor i mogu reci takodje da bolje pali i dosta mirnije radi !!! inace ja sam platio konplet 80 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 12, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan vredi, samo treba odresiti kesu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 12, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan RAZLIKA JE U ELEKTRODI KOJA JE TANJA I time pali smijesu lakse pa imas bolje sagorjevanje i manju potrosnju. slicno kao da imas 2 svece po jednom cilindru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da li to znaci da bih ja mogao na moj BMW R65 iz '79.godine da stavim iridijumske NGK svecice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1667 Napisano April 1, 2007 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li to znaci da bih ja mogao na moj BMW R65 iz '79.godine da stavim iridijumske NGK svecice? Naravno samo nadji na pr u luisu koja ti je zamena za postojecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 1, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao za BMW R51 i mogu da kazem da je motor dosta mirnije radio i da je bolje palio. Ja sam imao dosta problema sa smesom, paljenjem, karburatorima i sa iridijumskim svecicama je bila ogromna razlika. Kupuj ako imas para za to. Vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao juga trkackog i stavio sam mu te svjecice, ladno se osjecala bitna razlika, start je bio, sto kazu i kolege, neuporediv a i po gasu se osjecalo :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A gde da kupim original? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A gde da kupim original? MASS company je zastupnik za NGK, ja sam kod njih trazio za moj motor, samo nemam trenutno para da ih kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za moj BMW su potrebne NGK iridium IX BPR7EIX.Ako neko ima podataka koja je cena,neka javi,mada imam i u mom mestu coveka koji drzi servis i prodavnicu i znam da ima NGK pa cu videti da li ima tu da se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano April 1, 2007 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Super su samo sto ako neko ima problem sa npr. slavinom koja curi pa da dodje do kvasenja istih, to vazi koliko ja znam samo za NGK, mozes slobodno da ih bacis. To ce i u Mass-u da ti kazu. Znaci pazljivo posto su skupe pa da ne dodje do kontraefekta tj da bacis ne bas male pare. A da rade rade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Super su samo sto ako neko ima problem sa npr. slavinom koja curi pa da dodje do kvasenja istih, to vazi koliko ja znam samo za NGK, mozes slobodno da ih bacis. To ce i u Mass-u da ti kazu. Znaci pazljivo posto su skupe pa da ne dodje do kontraefekta tj da bacis ne bas male pare. A da rade rade... Ja sam to cuo za obicne NGK, nisam znao da je isto i sa NGK "iridium" svecicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano April 10, 2007 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Super su samo sto ako neko ima problem sa npr. slavinom koja curi pa da dodje do kvasenja istih' date=' to vazi koliko ja znam samo za NGK, mozes slobodno da ih bacis. To ce i u Mass-u da ti kazu. Znaci pazljivo posto su skupe pa da ne dodje do kontraefekta tj da bacis ne bas male pare. A da rade rade...[/quote'] Ja sam to cuo za obicne NGK, nisam znao da je isto i sa NGK "iridium" svecicama. A ja se èudim što su mi crkle 5 sveæice za 6 meseci. :oops: Još se ljutim na prodavca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 10, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan isplati se staviti,zato sto one i duplo duze traju,znaci u principu su duplo skuplje od obicnih ali s njima napravis duplo vise kilometara,izadje te na kraju isto a motor puno bolje radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...