Мали Ћаћа 10205 Napisano Februar 11, 2007 Drug član, 4527 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Cale je bio na svecanoj gali otkrivanja novog Dukatijevog modela 1098 i zabelezio ovo....jeste da je kratko ali slatko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Termignoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 11, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hehehee vile evile, neka ne gledaj to pokvarices se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 12, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Na predstavljanju nove Ducati zvezde se okupio prilican broj ljubitelja. Nakon okupljanja, motori su otkriveni, pao je aplauz, a onda je glavni dasa na radost prisutnih upalio motor. Vec uveliko se prica o "malom" bratu koji bi trebalo da se zove 848. Zato sam upitao dilera, sta zna o tome. Cena treba da bude oko $16 000 kanadskih, sto je oko 10 500 eura. Za starijim bratom bi trebalo da kasni godinu dana, sto znaci da cemo pred kraj godine citati ustiske sa prvih voznji. Prisutnima su ponudjne grickalice uz vino i bezalkoholna pica. Na zalost uvek se nadje po neki su?ak, pa je upao inspektor zbog nedozvoljenog sluzenja alkohola. Domacini su sklonili pice i zamolili inspektora da se momentalno udalji, sto je ovaj i uradio. Kada sam napustio salon, video sam da ceka napolju na nekih -20 stepeni. Evo i slike Imao sam prilike sesti na motor, a kasnije i odrezati malo po gasu. Odrezao sam ga do 7000. Samo sam masti prepustio zvuk koji bi napravio od 7-13000rpm. Motor se isporucuje bez oslonaca za suvozaca, ali je predvidjeno mesto za njih, tako da ih je vrlo jednostavno montirati. Zato se uz motor dobija pored poklopca i sediste koje bi uz vibracije dvocilindrasa bilo prvoklasan vibrator za zenske suvozace. Ispod je prikljucak za tune-up masine. Interesantno je da kupci dobijaju RAZRADJEN motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 12, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To Cale! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 12, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan uf sa trake3 na pistu odma bez razrade sprdnja dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Sunce im žabarsko,æe mi rikne trošna srèka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo izbliza: Termignoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 4, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan JAAAAOOOO kako ovo zvuci, podize kosu na glavi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Mart 4, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ujeda ebem ti sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...