Jump to content

Moto Zajednica

kratki video od Ducatio 1098

Recommended Posts

• Drug član, 4527 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Cale je bio na svecanoj gali otkrivanja novog Dukatijevog modela 1098 i zabelezio ovo....jeste da je kratko ali slatko

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In memoriam, 783 postova

Na predstavljanju nove Ducati zvezde se okupio prilican broj ljubitelja. Nakon okupljanja, motori su otkriveni, pao je aplauz, a onda je glavni dasa na radost prisutnih upalio motor. Vec uveliko se prica o "malom" bratu koji bi trebalo da se zove 848. Zato sam upitao dilera, sta zna o tome. Cena treba da bude oko $16 000 kanadskih, sto je oko 10 500 eura. Za starijim bratom bi trebalo da kasni godinu dana, sto znaci da cemo pred kraj godine citati ustiske sa prvih voznji.

Prisutnima su ponudjne grickalice uz vino i bezalkoholna pica. Na zalost uvek se nadje po neki su?ak, pa je upao inspektor zbog nedozvoljenog sluzenja alkohola. Domacini su sklonili pice i zamolili inspektora da se momentalno udalji, sto je ovaj i uradio. Kada sam napustio salon, video sam da ceka napolju na nekih -20 stepeni.

Evo i slike :)

Ymswe_0002395hs2.th.jpg CF5Uz_0002393ni4.th.jpg 404.jpg 404.jpg MP09H_0002384hw8.th.jpg

Imao sam prilike sesti na motor, a kasnije i odrezati malo po gasu. Odrezao sam ga do 7000. Samo sam masti prepustio zvuk koji bi napravio od 7-13000rpm. Motor se isporucuje bez oslonaca za suvozaca, ali je predvidjeno mesto za njih, tako da ih je vrlo jednostavno montirati. Zato se uz motor dobija pored poklopca i sediste koje bi uz vibracije dvocilindrasa bilo prvoklasan vibrator za zenske suvozace. Ispod je prikljucak za tune-up masine. Interesantno je da kupci dobijaju RAZRADJEN motor.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja