DusanP 3 Napisano Decembar 22, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve se moze naci jednostavno na net-u sem Michelin guma kod nas ???..... Moze li mala pomoc prijatelja vezano za neki kontakt/prodavnicu/servis.... gde se moze kupiti Anakee Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Dušane, ja sam letos imao isti problem kao i ti, postavio sličnu temu, ali bez većeg uspeha. Michelin Anakee II niko zvanično ne uvozi i ne prodaje u SRB. Ja sam svoj par kupio letos kada sam bio motorom u Istri (HR), prešao u SLO, 30ak km od Rijeke, i sa montažom platio par 230 EUR. Na granici sam povratio porez u iznosu od 40 EUR ;D Nekoliko forumaša je išlo u Osijek (HR) i tamo kupovalo gume. Meni se javio jedan kolega sa foruma na pp i ponudio mi je da mi donese par iz Nemačke, ali sam ja već tada odlučio da kupim gume u SLO pa sam ga odbio. Ponuda je bila fer, malo nepovoljnija nego što sam ja platio, ali zato gume stižu brzom poštom na kućnu adresu. Ukoiko te zanima kontakt, mogu da ti pošaljem na pp. Ako još nekako mogu da pomognem, pitaj slobodno.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 22, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Bojane Plan mi je bio da tokom februara pazarim gume (misleci da ih ima u Bgd) jer postojece i nisu bas nesto. Verovatno bi izdrzale do SLO :-\ U svakom slucaju ti se javljam za detalje ako odluka definitivno padne na Michelin Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 22, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Skoknes do Osijeka, najbolja i proverena varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nesto snadjes na kucnu adresu, objavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ima temo o tome ima nas par koji idemo za Osijek kad malo otopli po Anakiee........pa da zajedno gamo gass...inace prosle godine sam bio na sajmu u martu i svega je milo osim Michelina pa sam kupio Danlop.........ali sad bi uzeo zadnju Anakiee.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima temo o tome ima nas par koji idemo za Osijek kad malo otopli po Anakiee........ Moze li jedan par do NS-a, castim! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto neides sa nama????........ mislim da bi mogao otkud znam???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto neides sa nama????........ mislim da bi mogao otkud znam???? Dok je dojdem do NS-a, pa tamo montaza, pa nazad kuci, prodje tri dana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto neides sa nama????........ mislim da bi mogao otkud znam???? Dok je dojdem do NS-a, pa tamo montaza, pa nazad kuci, prodje tri dana ;D Pa sta je za Afriku da predje 7 brda i gora????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto neides sa nama????........ mislim da bi mogao otkud znam???? Dok je dojdem do NS-a, pa tamo montaza, pa nazad kuci, prodje tri dana ;D Pa sta je za Afriku da predje 7 brda i gora????? Za nju nista, al za mene mlogo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan E jesi me nasmejao......sad cu pokusati da nadjem tu temu a neverujem da ce to biti pre marta...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E jesi me nasmejao......sad cu pokusati da nadjem tu temu a neverujem da ce to biti pre marta...... Ma da , najbolje krajem februara idemo po Anakee. Druze, ako si vec resi da ides, ti meni Anakee a ja klopu kod Bate. Pruzi ruku! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno)))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 23, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima temo o tome ima nas par koji idemo za Osijek kad malo otopli po Anakiee........pa da zajedno gamo gass...inace prosle godine sam bio na sajmu u martu i svega je milo osim Michelina pa sam kupio Danlop.........ali sad bi uzeo zadnju Anakiee.... Ostajemo na vezi pa da eventualno skochimo do Osjeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 23, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skoknes do Osijeka, najbolja i proverena varijanta. Da li imas neki kontakt za Osjek? Web? .... Cisto da ne idem(o) grlom u jagode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ima kontakt i sve ali nemogu da nadjem temu jbg. znaju ljudi ostavice nam neko sigurno tako da nebrinete.........malo da otopli pa da se provozamo, bice to lepa voznjica u povratku cemo gume da razradjujemo heheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 23, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima kontakt i sve ali nemogu da nadjem temu jbg. znaju ljudi ostavice nam neko sigurno tako da nebrinete.........malo da otopli pa da se provozamo, bice to lepa voznjica u povratku cemo gume da razradjujemo heheheh Ne bih da te presiram al ako mozesh pronadji taj kontakt tokom zime pa da s lepim vremenom provozamo do Osjeka ....i kao sto ti reche "bice to lepa voznjica ..." ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma budi bez brige, nemogu se setiti kako se tema zove ali znaju ljudi......aj pretrazicu po postovima treba mi vremena malo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 23, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37793.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 23, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E Bojane svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Evo preduhitrio me Bojan reko sam ti da size a i ja sam nasao temu........ http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23790.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 23, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo brzo .... onda nekako s proljeca, kad bude dan bar kao ovaj danas teramo za Osijek kod Gorana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo brzo .... onda nekako s proljeca, kad bude dan bar kao ovaj danas teramo za Osijek kod Gorana ;D Sto se mene tice stvar je dogovorena........nebih se bas smrzavao po ovakvom vremenu ovo je vreme da napravis jedan krug ali ti od Beograda imas 400 km nije bas malo za ovu temperaturu....heheh dobro bitno je da smo spojili teme a ideje koje cemo da realizujemo Anakee je zakon!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...