perisicboro 262 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, iskocila mi je neka kombinacija da dam mog malog nikoncica coolpix P50 i da doplatim oko 100 evrica za telo D100. Znam ja da je to mator aparat, i verovatno ga je neko vec koristio, pa ako mozete da prenesete neko iskustvo? E da, i da nije cena malo veca, 170 evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sam kupio aprat imao sam neke kombinacije za 100-ku, za 200 evra sa objektivom DX AF-S 18-70 mm...ali sam odustao! Ne znam za sta ces ga koristiti, malo je veci i jos ako nabavis veci objektiv...!? Po meni novo je novo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam ga imao, kao i vecinu Nikona do ove aktuelne generacije (D300, 90) i iskreno ga ne bih preporucio. Mislim da je tek sa D50/D70s uhvacen pravilan ritam u to doba. Spor, los softver za obradu, prakticno mi se nista nije posebno svidelo na njemu. Napravio sam par lepih fotki sa njim i bolji od mene su mi rekli da je to otprilike nekakav njegov maksimum komentarisuci te fotke. Dobar fotograf zasigurno moze napraviti i vise nego par dobrih fotki sa njime, ali mislim da je danas velika ponuda i da se moze itekako bolje odabrati od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja ni ne trazim da kupim aparat, nego eto to je iskocilo kao neka moguca kombinacija. Jeste malo veci i tezi, i stara ja to tehnologija, pa zato se i razmisljam. :-[ Inace ovaj mali coolpix mi vrsi posao, a aparat koristim kao amater, da imam tokom voznji da zabelezim neke trenutke i to je to. Al kolko vidim, niste nesto zadovoljni njime, a i cena je malo veca izgleda!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Inace ovaj mali coolpix mi vrsi posao, a aparat koristim kao amater, da imam tokom voznji da zabelezim neke trenutke i to je to. ... Bolje ulozi tih 100 evrica u nesto sto ti je potrebnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ... Inace ovaj mali coolpix mi vrsi posao, a aparat koristim kao amater, da imam tokom voznji da zabelezim neke trenutke i to je to. ... Bolje ulozi tih 100 evrica u nesto sto ti je potrebnije! A joooooj, puce glava!!! ;D ;D ;D To bi izgleda bilo najpametnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 23, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda cu ga kupiti! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen, sta je tu je, meni valja. Evo dve slicke, sa nekim losijim staklom, 35-105, bez obrade, samo resize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam... U zdravlju da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam... U zdravlju da te sluzi Hvala, hvala!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...