Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha TZR 50

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

E ovako. Planiram da kupim novi motor i mislim da bi jos uvek trebao da ostanem na 50ccm, pa sam odlucio da to bude Yamaha tzr 50(najverovatnije).

Izgleda veoma lepo (msm na modele 2002. pa navise), ali naravno izgled mi nije najbitniji pa me zanima da li je neko sa foruma  imao iskustva sa ovim motorom. Pomogle bi  informacije tipa servis, brzina...  ;)

Nadam se da cu dobiti neki odgovor, jer vec postoji tema o ovom motoru, ali niko nije odgovorio na nju...  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 875 postova

Motor je mali i lagan. Brzina mu nije veca nego kod dobrog 2t skutera, znaci nekih 10-80 km. Vidim da si 93 godiste sto znaci da ako imas jos fore uzmi i polazi za A po starom svima dragom zakonu jer ce te smoriti ovaj motor cim naucis da ga vozis dobro i izvuces maksimum iz njega. Sto se masine same tice, samo je treba odrzavati i nema brige. mora se sipati dobro ulje, voditi racuna o to me da li je lanac prljav i ostalo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja