Jump to content

Moto Zajednica

tt600 za pravi off road?

Recommended Posts

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

500ice i 600ice za moj ukus previshe teshke, vec posle treceg dizanja pocnu me nerviraju i umanjuju mi ceo trip. Mada ja imam 80 kila tako da ti nisam preterano relevantan jer tih 40ak kila razlike u tezini meni mnogo vishe znache nego tebi, em mene 4T 125-ica vuche bez problema (vukla me i 80ica), em si verovatno iskusniji od mene :). Da si u BGu (ili kad budesh) mogo bi probash moju XLku chisto da vidish da li ti ta tezina odgovara, klirens je nesto nizi nego kod TTa al u sustini to je to (osim shto ima manju snagu znacajno :) ).

Ima josh jedna stvar koju verujem da znate al niste uzeli u obzir, 4T jednocilindrashi vecih kubikaza najcesce ne vole nagle promene broja obrtaja. Tako nije problem dal ce TTjka da te vuche i bez gasa, ali ako oces da "preskochish" ili odskochish malo na naglo dodavanje gasa moze da se ugasi, isto i na naglo pushtanje sa motornim kochenjem. Naravno za chisto uzivanje ovo nema nikakve veze, al pozelish nekad da probash.

Povrede na off-u u odnosu na asfalt ne mogu se porede, manjes su brzine najchesce mekshe tlo, nema drugih ucesnika u saobracaju, prostor za reagovanje je tvoj. Vishe volim blato :)

A kada bih birao izmedju XRa i TTa ipak bi X bio moj izbor.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Povrede na off-u u odnosu na asfalt ne mogu se porede, manjes su brzine najchesce mekshe tlo, nema drugih ucesnika u saobracaju, prostor za reagovanje je tvoj. Vishe volim blato :)

Blato da, al za kamen ne vazi ta teorija...

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Ako mislish na ovakvu konfiguraciju kamenja

XT7jB_img8468o.th.jpg

Od toga bezim ko djavo od krsta ;) ionako sam sav rashrafljen.

;D ;D ;D  ma jok mislim na ovakvu

post-2166-12879059985737_thumb.jpg

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Tako nije problem dal ce TTjka da te vuche i bez gasa, ali ako oces da "preskochish" ili odskochish malo na naglo dodavanje gasa moze da se ugasi, isto i na naglo pushtanje sa motornim kochenjem.

Ocisti ti karburator, pa ovo nece da ti se desava ;)

• U prolazu, 62 postova

i meni se nikad ne desasva ovo da mi se ugasi pri kocenju naglom.ali moze se desiti ovo da na npr 1000 obrtaja dodas naglo pun gas i da se ugasi ,mada ni to ne bi trebalo da se desava ako je karb cist,a i ako se desava,nikad se ne daje pun gas na tako male obrtaje kad tt cupa ko nenormalna i na mali gas

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

izgleda da ce ipak da legne cr 250 ;D

Pricaj, pricaj ...

nista u napred...ako bog da u nedelju idem da je pogledam i ako je onako kako kaze covek ,uzimam

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan

Pricaj, pricaj ...

nista u napred...ako bog da u nedelju idem da je pogledam i ako je onako kako kaze covek ,uzimam

Ne zuri, pogledaj, probaj i vrati se po nju za dva meseca - sacekace te sigurno, a mozda i cena bude manja ( Ovo sve nevazi, ako je neki izuzetno dobar primerak, ako odusevi tebe i bar jos dvojicu neutralnih, tvojih drugara )

A sto se tice tvojih 100+ kg samo ces imati bolji grip na pogonu - nedaj da te odgovaraju -

A sto se tice zahtevnog terena nemas ti u okolini Sabca ono sto nemoze TT da odradi

• Svrati ponekad, 266 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan

Zozon ti drzi CR-ove u malom prstu, covek je ispratio svaki model CR-a. A koliko ga mi poznajemo verujem da je voljan da pomogne. Zato ga kontaktiraj na PP i objasni mu detalje o odredjenom primerku koji ides da pogledas i siguran sam da ces dobiti dobar savet od Zozona na sta da obratis paznju.

• Zainteresovan, 554 postova

Posedovao sam ga  ;)

I sad mi je zao sto ga prodadoh  :(   :'(

Imao je i Cope jedan ovakav  ;D

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Samo zapamti ovaj drugi klip

Da kad te osisa Hard Enduro motor, nisi jedini i seti se sta smo ti ja i Ivan govorili

;) ;) ;) ;) ;)

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Samo zapamti ovaj drugi klip

Da kad te osisa Hard Enduro motor, nisi jedini i seti se sta smo ti ja i Ivan govorili

;) ;) ;) ;) ;)

mene trenutno moze da osisa i 50ccm ako zna malo bolje da vozi. Nije to do masine,u vozacu je fora ;)

• U prolazu, 36 postova

Čitam šta pišete drugari, pa se i ja zapitah šta uradih!:) Inače vozim Kawasaki ZR7, a od skora sam uzeo cvaju Yamaha YZ 250. Trebalo bi da je 91-92,godište,neka enduro varijanta-jer ima far napred. Pozadi nema ništa.Naravno,bez papira. Ofarbana je kompletna,sređena,nove nalepnice,nova gume, sasvim lepo izgleda. U ovoj godini je zamenjen klip,klipnjača idt.

Cena je računata 1200, ali isplaćujem(još na rate:-))650 eura za godinu dana. Ostalo sam dao nešto drugo u trgovini, tako da mislim da sam ok prošao. Znam poreklo motora, gde je bio, ko ga je radio itd.

Nameravam da se vozim sa njime po ataru,do vikendice, da uživam u prirodi i vožnji. Nemam nameru da preterano jurcam i skakućem. Koliko kapiram to će biti malko teže:-) s obzirom kako se cvaje ponašaju!:-) No, nema veze, probaću, pa možda jednog dana zamenem za neku umereniju mašinu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja