markodjurovic 815 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 500ice i 600ice za moj ukus previshe teshke, vec posle treceg dizanja pocnu me nerviraju i umanjuju mi ceo trip. Mada ja imam 80 kila tako da ti nisam preterano relevantan jer tih 40ak kila razlike u tezini meni mnogo vishe znache nego tebi, em mene 4T 125-ica vuche bez problema (vukla me i 80ica), em si verovatno iskusniji od mene . Da si u BGu (ili kad budesh) mogo bi probash moju XLku chisto da vidish da li ti ta tezina odgovara, klirens je nesto nizi nego kod TTa al u sustini to je to (osim shto ima manju snagu znacajno ). Ima josh jedna stvar koju verujem da znate al niste uzeli u obzir, 4T jednocilindrashi vecih kubikaza najcesce ne vole nagle promene broja obrtaja. Tako nije problem dal ce TTjka da te vuche i bez gasa, ali ako oces da "preskochish" ili odskochish malo na naglo dodavanje gasa moze da se ugasi, isto i na naglo pushtanje sa motornim kochenjem. Naravno za chisto uzivanje ovo nema nikakve veze, al pozelish nekad da probash. Povrede na off-u u odnosu na asfalt ne mogu se porede, manjes su brzine najchesce mekshe tlo, nema drugih ucesnika u saobracaju, prostor za reagovanje je tvoj. Vishe volim blato A kada bih birao izmedju XRa i TTa ipak bi X bio moj izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Povrede na off-u u odnosu na asfalt ne mogu se porede, manjes su brzine najchesce mekshe tlo, nema drugih ucesnika u saobracaju, prostor za reagovanje je tvoj. Vishe volim blato Blato da, al za kamen ne vazi ta teorija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislish na ovakvu konfiguraciju kamenja Od toga bezim ko djavo od krsta ionako sam sav rashrafljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislish na ovakvu konfiguraciju kamenja Od toga bezim ko djavo od krsta ionako sam sav rashrafljen. ;D ;D ;D ma jok mislim na ovakvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Decembar 22, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako nije problem dal ce TTjka da te vuche i bez gasa, ali ako oces da "preskochish" ili odskochish malo na naglo dodavanje gasa moze da se ugasi, isto i na naglo pushtanje sa motornim kochenjem. Ocisti ti karburator, pa ovo nece da ti se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Decembar 22, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan i meni se nikad ne desasva ovo da mi se ugasi pri kocenju naglom.ali moze se desiti ovo da na npr 1000 obrtaja dodas naglo pun gas i da se ugasi ,mada ni to ne bi trebalo da se desava ako je karb cist,a i ako se desava,nikad se ne daje pun gas na tako male obrtaje kad tt cupa ko nenormalna i na mali gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ce ipak da legne cr 250 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn chistio @kepo jel imash ti dushu @gavrolini ma da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ce ipak da legne cr 250 ;D Pricaj, pricaj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ce ipak da legne cr 250 ;D Pricaj, pricaj ... nista u napred...ako bog da u nedelju idem da je pogledam i ako je onako kako kaze covek ,uzimam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ce ipak da legne cr 250 ;D Pricaj, pricaj ... Sta da prica, bre? Kad ces ti da pricas kakva je voznja na cr 500? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ce ipak da legne cr 250 ;D Pricaj, pricaj ... nista u napred...ako bog da u nedelju idem da je pogledam i ako je onako kako kaze covek ,uzimam Ne zuri, pogledaj, probaj i vrati se po nju za dva meseca - sacekace te sigurno, a mozda i cena bude manja ( Ovo sve nevazi, ako je neki izuzetno dobar primerak, ako odusevi tebe i bar jos dvojicu neutralnih, tvojih drugara ) A sto se tice tvojih 100+ kg samo ces imati bolji grip na pogonu - nedaj da te odgovaraju - A sto se tice zahtevnog terena nemas ti u okolini Sabca ono sto nemoze TT da odradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 101 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Zozon ti drzi CR-ove u malom prstu, covek je ispratio svaki model CR-a. A koliko ga mi poznajemo verujem da je voljan da pomogne. Zato ga kontaktiraj na PP i objasni mu detalje o odredjenom primerku koji ides da pogledas i siguran sam da ces dobiti dobar savet od Zozona na sta da obratis paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 22, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ce ipak da legne cr 250 ;D Posedovao sam ga I sad mi je zao sto ga prodadoh :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Decembar 23, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da ce ipak da legne cr 250 ;D Posedovao sam ga I sad mi je zao sto ga prodadoh :'( Imao je i Cope jedan ovakav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 23, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan moze tt svuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan bas je dobar clip ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 24, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan odlican ovaj TT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 27, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 27, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice ova tema moze da se i zakljuca a evo i zasto: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46465.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 28, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo zapamti ovaj drugi klip Da kad te osisa Hard Enduro motor, nisi jedini i seti se sta smo ti ja i Ivan govorili ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo zapamti ovaj drugi klip Da kad te osisa Hard Enduro motor, nisi jedini i seti se sta smo ti ja i Ivan govorili ;) ;) mene trenutno moze da osisa i 50ccm ako zna malo bolje da vozi. Nije to do masine,u vozacu je fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Čitam šta pišete drugari, pa se i ja zapitah šta uradih! Inače vozim Kawasaki ZR7, a od skora sam uzeo cvaju Yamaha YZ 250. Trebalo bi da je 91-92,godište,neka enduro varijanta-jer ima far napred. Pozadi nema ništa.Naravno,bez papira. Ofarbana je kompletna,sređena,nove nalepnice,nova gume, sasvim lepo izgleda. U ovoj godini je zamenjen klip,klipnjača idt. Cena je računata 1200, ali isplaćujem(još na rate:-))650 eura za godinu dana. Ostalo sam dao nešto drugo u trgovini, tako da mislim da sam ok prošao. Znam poreklo motora, gde je bio, ko ga je radio itd. Nameravam da se vozim sa njime po ataru,do vikendice, da uživam u prirodi i vožnji. Nemam nameru da preterano jurcam i skakućem. Koliko kapiram to će biti malko teže:-) s obzirom kako se cvaje ponašaju!:-) No, nema veze, probaću, pa možda jednog dana zamenem za neku umereniju mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...