jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam bas siguran kako ce se ponasati ljudi na tehnickom pregledu, kao i ljudi u plavom kad prodjem pored njih ( ustvari dok ima budem prilazio), a na VN-u skroz otvoreni (fabricki) auspusi koji mnogo galame, razmisljam o tome gde i kako to malo utisati da me ne iskljucuju iz saobracaja i ne naplacuju kazne po ovom nasem novom ZOBS-u ? Mislim da covek nije sacuvao one orginalne fabricke delove koji su povadjeni pri otvaranju. Ne mogu sad da nadjem, ali cini mi se da sam procitao da ce nivo buke koji prave vozila biti ogranicen i da ce se meriti na tehnickom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ubaci prigusivace,napravi ih,predpostavljam da nemas nista unutra,mislim jel su skroz prazni ili imaju nesto... ja sam pravio razno razne prigusivace do sad,ali dok nevidim,,,,mozes i da uslikas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je od drugara i razmatramo neku 99% sigurnu kombinaciju da se preseli kod mene ( motor, ne drugar), tako da nemam slike, a i spolja se nista ne primecuje. On je dao majstoru da malo otvori auspuhe, ali je ovaj bio bas vredan i izvadio vise nego sto treba, to jest sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dok nevidim......neznam,moz samo da nagadjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja polazim od toga da je sve prazno. Ima li iko i gde da to sve ponovo ispocetka napravi tako da manje galami ? Eto toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 621 Napisano Decembar 20, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Skineš auspuh pošalješ ga AKS-om Ištvanu u Adu i dogovoriš se šta hoćeš da ti uradi. I za par dana ti stigne remontovan auspuh opet AKS-om koji samo montiraš....Tako sam ja odradio sa skroz otvorenim topom na TDM-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da bi tako moglo. Malo sam se razmisljao jer se radi o Choper-kruzer motoru pa rekoh da li radi i tu vrstu auspuha. Znam da ih ne proizvodi vec samo one" race", ali verovatno ih remontuje. Hvala i pozdrav ! Ima li jos ko neku ideju ili ja to to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 3 dana bushio, sek'o, i razbijao prigushivache na moj vn...pre bi kupio novi nego da opet vracam...dosta za'ebano, mada ta fora da ti ugradjuju nije losha Ja ne nameravam da iz prigushujem, mislim da nece tol'ko gledati db, bar kol'ko sam ja pitao neke pandure..e sad bi moga' neko da pita ove na tehnichkom dal' su dobili neko "uputstvo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vec kad imas VN 800, mozes li da mi napises neka iskustva, dobre i lose strane, potrosnja, neka srednja putna brzina koja ga ne bi opterecivala itd. Ja se razmisljam jos malo izmedju njega ili VN 900....... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto, najvaznije, kako mu poboljsati kocnicu, moze li se ubaciti jos jedan disk napred ili vec neka druga prerada a da bolje koci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 621 Napisano Decembar 20, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Džasmine :D :D :D , Radi Ištvan i auspuhe za kruzere, pravio je par komada za XV1900 koje smo slali u Englesku, Extra su kvailteta i super se čuju....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E pa ondak smo problem resili ! Hvala na pomoci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Ja se razmisljam jos malo izmedju njega ili VN 900....... ? Moji drugovi imaju 2 komada 900 (oba klasici)...kazu da 800 jache poteze (800 ima 55 hp a ovaj 50) i ubrzava (jer su ih ranije posedovali)...chak mu je i brzina veca za nekih 10-15km (ja sam izvuk'o 175 dok su ovi 160) Shto se kochnice tiche, pozadi je dobosh (na 800), nije bash neshto kochnica, a napred jedan disk, meni nije potreban drugi, ovaj "kopa" u mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da uzimas copera ,ako hoces da imas dobre kocnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Decembar 20, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ali nekako volim kad mu stisnem kocnicu da se motor zaustavi, jbga, navikao.. :D . Salim se naravno, nego vozio sam dragstara 1100 i sve mi je bilo normalno, cak i na marauderu 800 nisam primetio da mu toliko fale kocnice kao na VN-u, pa gledam da li sae nekako mogu malo poboljsati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan JA vec trecu sezonu vozim VN800. Sto se tice brzine na 90-110 prede i manje trosi, ali moze da izvuce i 160-170 bez problema. Sto se kocnica tice meni su sasvim ok, uglavnom se sluzim zadnjom, a kada ustreba prednja je vise nego dobra. Kod mene se potrosnja pokazala od 6-8 u zavisnosti od nacina voznje (slusao sam razne price o potrosnji od 4 lit ali nikada nisam uspeo da je postignem , sto znaci da ti rezervoar obezbedjuje oko 200 km voznje pre dosipanja goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan jasmonko sledece nedelje idem u francusku po VN 800 brat mi ga je poklonio on je za njega kupio posebno auspuhe tako da su mu fabricki ostali verovatno cu ih doneti pa ako kolegi budu potrebni drugi auspusi mozemo da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan auspusi stigli iz francuske bukvalno su novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...