zidarskomlako 78 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Dobijem pre par dana prazničnu čestitku od drugara... E sad,dok bi mu ja objasnio da božić kod nas stiže malo kasnije samo bi još više zakomplikovao i onako komplikovanu sliku o Srbima i njihovim običajima. Piše kako je Rossi vozio krug na Isle of Man (stvarno-pogledam na netu kad ono-Rossi:you need to have two big balls to go fast on TT),40000 hiljada ljudi došlo da vidi taj krug!Veli kako je ove godine postavljen najbrži krug na TT(Steve Plater-i to lik koji ima 40godina!!).Zove da se dodje,naravno.. Možda je off, a svakako je prerano ali me interesuje da li ima bajkera koji bi sledeće godine peglali na to ostrvo da se vidi taj čuveni TT krug?Na kraju krajeva i da se odpegla jedan.Pa šta nam bog da... I na kraju(ne i najmanje bitno,a i da se sastavim sa temom i podforumom)šalje mi sliku motora i pitanje! Motor je zaista prelep a da li ga ima kod nas neznam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da smo ga imali u Obrenovcu dok ga mentol nije zakucao u kombi pre 8-9 godina da od njega nije ni kljuc ostao citav.. To je legendarni RC30 Verujem da ima jos neki primerak u Srbiji!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda ima jedan komad u srbiji..pravljeni su u ogranichenoj seriji.. 1988 godine motor od 750cm je imao 120 ks.. na mobile.de trenutno ih ima 3 kom icene su sledece: 20 000e,22 500e i 27 500e..pa kome se svidja .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno imam kuci njegove trkacke izduvne "dva burazera" grane koje odgovaraju na rc36 i top Kerker.. Inace top i grane su na levoj strani tako da felna ostaje skroz otvorena sa desne - kao na Dukcu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je jedna od najlepsih masina, a i kolor sema mi je neprevazidjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 17, 2009 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan uuuuu pa to je motor mojih snova ali tesko da cu sakupiti 20.000eur za njega pa sam skontao da uzmem obican RC-36 i stavim komplet plastike da izgleda na fazon RC30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan mozda ima jedan komad u srbiji..pravljeni su u ogranichenoj seriji.. 1988 godine motor od 750cm je imao 120 ks.. na mobile.de trenutno ih ima 3 kom icene su sledece: 20 000e,22 500e i 27 500e..pa kome se svidja .. Napravljeno je ukupno 200 komada radi homologacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 18, 2009 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan samo 200? ja mislim da je vise komada, jer je i cuveni NR 750 prizveden u preko 300 komada iako se nikad nije vozio na trkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda bucmasto sa ovim felnama, liči mi na igračku.... ma skroz mi se dopada vizuelno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan samo 200? ja mislim da je vise komada, jer je i cuveni NR 750 prizveden u preko 300 komada iako se nikad nije vozio na trkama http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_RVF750_RC45 Samo 200 ukupno, od toga 50 je zavrsilo u Americi za AMA homologaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 18, 2009 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan aa nesto smo pobrkali mi ovde, ovo ovde na linku je RC45 a to je noviji model , naslednik od RC30, mada moguce da je tacno da ima samo 200komada, steta, da su ga masovnije proizvodili sad mu cena nebi bila 20.000eur, ali verovatno onda nebi bio tako poseban motor... ALI JEDNO JE SIGURNO pogledajte malo bolje dizajn ove Honde VFR 750R, i ako tu dodate jos auspuh ispod sedista i prednje farove od NR 750, eeee TU se LEPO vidi ODAKLE Italijanima (Massimu Tamburiniju) IDEJA za dizajn njegovog cuvenog ceda DUCATI 916 znaci lik je POKRAO Japance totalno, i toliko o kurcenju sa njihovim cuvenim Italijanskim dizajnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Mozda malo sliče, daleko od toga da je krađa, a Massimo Tamburini se dokazao mnogim motorima, 916 mu nije ni prvi ni poslednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan aa nesto smo pobrkali mi ovde, ovo ovde na linku je RC45 a to je noviji model , naslednik od RC30, mada moguce da je tacno da ima samo 200komada, steta, da su ga masovnije proizvodili sad mu cena nebi bila 20.000eur, ali verovatno onda nebi bio tako poseban motor... ALI JEDNO JE SIGURNO pogledajte malo bolje dizajn ove Honde VFR 750R, i ako tu dodate jos auspuh ispod sedista i prednje farove od NR 750, eeee TU se LEPO vidi ODAKLE Italijanima (Massimu Tamburiniju) IDEJA za dizajn njegovog cuvenog ceda DUCATI 916 znaci lik je POKRAO Japance totalno, i toliko o kurcenju sa njihovim cuvenim Italijanskim dizajnom Mislim da je ipak RC 30,na slici je rc 45-2004-25000 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Decembar 23, 2009 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda malo sliče, daleko od toga da je krađa, a Massimo Tamburini se dokazao mnogim motorima, 916 mu nije ni prvi ni poslednji Ne sliče malo, sliče prilično. Sad, da li je krađa ili omaž pianje je pristupa. Meni 916 dođe kao križanac C30 i bimote. Lep križanac. A za ovo bih kad bih mogao dao i 22 soma! @ TroxX Mislim da je Biker-Boy mislio na "link" iz Čika Kure-tovog posta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 23, 2009 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan tacno, na njegov link sam mislio. Sve u svemu Honda RC30 i Ducati 916 su veoma slicni ali poenta je da je Honda ta koja je prva ugledala svetlo dana Tamburini je ok lik, zna on svoj posao, ona MV Agusta F4 mu je neprikosnovena sto se tice dizjna, samo nervira me to sto Japance stalno etiketiraju kako kradu dizajn jer to nije tacno.. jer na kraju krajeva, motor je sprava sa 2 tocka,sedistem,farovima napred i nazad i kako god okrenuli uvek ce postojati neke slicnosti vece ili manje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan aa nesto smo pobrkali mi ovde, ovo ovde na linku je RC45 a to je noviji model , naslednik od RC30, mada moguce da je tacno da ima samo 200komada, steta, da su ga masovnije proizvodili sad mu cena nebi bila 20.000eur, ali verovatno onda nebi bio tako poseban motor... ALI JEDNO JE SIGURNO pogledajte malo bolje dizajn ove Honde VFR 750R, i ako tu dodate jos auspuh ispod sedista i prednje farove od NR 750, eeee TU se LEPO vidi ODAKLE Italijanima (Massimu Tamburiniju) IDEJA za dizajn njegovog cuvenog ceda DUCATI 916 znaci lik je POKRAO Japance totalno, i toliko o kurcenju sa njihovim cuvenim Italijanskim dizajnom Mislim da je ipak RC 30,na slici je rc 45-2004-25000 e Ja sam malo izmesao slike u svojoj glavi, izvinjavam se. Na prvoj slici jeste RC30 koji je proizveden u 3708 primeraka u periodu od 1988-1991. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Decembar 23, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moze li malo vise podataka o ovom RC45? Zasto tolika cena? Stravicno izgleda, nema sta! Jos HRC potpis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 23, 2009 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_rvf750_rc45.htm ovde je sve receno (ko zna engleski) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Decembar 23, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, razumeo sam sta znaci: Page Load Error. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Nije dobro postavio link http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_rvf750_rc45.htm A cena Lalajko, pa kada je nesto napravljeno u samo 200 komada mora da ima i cenu zar ne? Motor koji je radjen za trke, u serijskoj (ulicnoj) varijanti je imao oko 120 ks, a spreman za stazu 175-180 ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Decembar 23, 2009 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, razumeo sam sta znaci: Page Load Error. 'bem li ga ,meni radi link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...