laza 0 Napisano Februar 8, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde se moze kupiti vizir za ovu kacigu :?: kaciga je marke Bandit [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 8, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti vizir za ovo? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 8, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: http://www.bandithelmets.com/xx/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza 0 Napisano Februar 8, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan hvala za sajt jebiga meni ispala kaciga i pravo na vizir puko na pola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 8, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes mislim da Ivan sa karaburme izradjuje vizire za kacige! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Februar 10, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ivan sa Karaburme radi vizire za kacige i to vrlo kvalitetno, mislim da je cena oko 1000 din, ako te zanima dacu ti njegov broj telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Februar 10, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan al je ovo kresano.... vreme ti je za novu kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 10, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan sa Karaburme, meni je pravio vizir za Pilota, samo reci pohvale za bivseg komsiju i kolegu inspektora 1000din kosta i ekstra radi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Februar 10, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan sa Karaburme' date=' meni je pravio vizir za Pilota, samo reci pohvale za bivseg komsiju i kolegu inspektora 1000din kosta i ekstra radi!!![/quote'] Da li pravi vizire za motorcikle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Februar 10, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li pravi vizire za motorcikle? Da, po zelji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 10, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Muskatle su vrh! I meni ovako malo propadnu tokom zime ali se posle povrate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Februar 10, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Covek super radi, meni je pre nepunih mesec dana uradio vizir po donetom viziru i izgledao je kao fabricki. Oblikuje ih kako god ti odgovara i mozes da biras hoces providan ili toniran, plus mozes i da mu nacrtas kakav hoces i covek ti takav i napravi. Maksimalno je korektan, kvalitetan i nije skup sto je mozda i najvaznije S moje strane samo reci hvale za Ivana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa71 0 Napisano Februar 11, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: B.Kosa,BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kako mogu da dodjem do telefona,treba mi vizir za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Februar 11, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako mogu da dodjem do telefona' date='treba mi vizir za motor.[/quote'] poslao sam ti na private. ako treba jos nekom neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Decembar 6, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan molim te posalji i meni tel. broj ivana ko radi vizire za kacigu.hvala unapred,pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ivan 064 284 7847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Decembar 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mogu da kazem samo najbolje za njega, radio mi je vizir za TA, al decko ima radionicu kod Dusanovackog mosta, a ne na Karaburmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mali off ali moram da napisem.Kaciga je, kao i ostatak opreme potrosni materijal, strucnjaci savetuju da menjamo kacigu na svake 3 godine, cak iako nije pretrpela nikakva ostecenja, preventivno.Naravno, kod nas niko nema pare za bacanje pa se ne radi bas tako ali ako ti kaciga samo ispadne krajnje je vreme da je menjas, a tvoja je, koliko vidim, odvaljena od zivota tako da ce kad zamenis vizir moci samo da te zastiti od kazne...Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...