Lonely Rider 99 Napisano Decembar 13, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37935.60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Decembar 13, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cek, a sta bi sa idejom o promeni agregata? Markodjurovic je to uspesno odradio. Pricao sam ti o njegovoj akciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Decembar 14, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Za to mi trbea prostor, a znas da radionicu nisam jos ni poceo, a bice i to naredne zime...zasad sam osmekao jaču spravu, a ovaj hocu malo da poboljsam za zezanje po gradu, a i nemam vremena da čak i ako naleti agregat jurcam po SUP-u da sređujem promenu...jedino ako naleti baš, ali baš nešto dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec spomenuste, 350ccm agregat od Daytone bi bio prava stvar uz minimalne prepravke, al' ne znam koliko on moze da kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 15, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan hmm evo kupish celu xtz600 sa foruma za 800 i izvadish motor a ostatak prodash djuture rachunaj da bez 350-500e necesh naci komplet agregat sa svime shto ti treba ... 350ccm CZ ili Jawa koshtaju u dobrom stanju oko 350e znachi pamet u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dam malu napomenu poshto sam proshao kroz to, ne uchestvujem u igrici . Kastomizacija motorcikla je hobi za bogate i one sa debeeeelim zivcima. Ja mozda jesam isterao sve do kraja, ali ne ispunjavam ni jedan uslov iz prethodne recenice. Lonley Rideru ako te zanima (ili bilo koga drugog) kako to sve ide reci pa cu ti objasniti znachi sve pochev od ugradnje kitova, bushenja dizni, bushenja auspuha, zamena CDI-ja, karburatora pa sve do zamene agregata i elektronike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Decembar 20, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svraticemo na kafu jedan dan pa mu sve objasni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...