Sava1 78 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan E da prostis prijatelju muda i od odruzenja i do svega. Nema tu nista bez konkretnih akcija i kontinualnog rada, znaci stalno nesto protiv toga stalno da se ne da mira dok se nesto ne uradi. A da bude kao sto je u drugim zemljama pa da lepo mozes da registrujes motor na 6-3 meseca tesko da ce biti kod nas. Ako neko ima neki predlog da se ponovo organizujemo i nesto uradimo ja sam za. Danas registrovao motor i ne samo sto su me odrali nego i nazajebali sa papirima i svime...... Jeste da sam nov u svetu motora i sve to al znam kako deru ljude za sve zivo a ne samo za to. Tako da sam naravno za neke akcije koje ce to promeniti li bar pokusati da promene. Pozdrav. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Moj licni predlog je da se vidi koliko treba glasova da se to promeni i da se ide na peticiju i potpisivanje. Jer malo je onih koji voze motore a da to ne vi potpisali. A ima nas gomile na tim motoskupovima imamo i internet cuda lako bi se mogli organizovati i skupiti potpise..... E sad ako ove normalne mere ne prodju kako treba onda ici drugim putevima i nacinima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan iako ja želim registrovan motor cele godine, priključiću se akciji ako ona ne uslovljava povećanje ukupne cene registracije... poznajući našu birokratiju registracija od 6 meseci će koštati kao 3/4 normalne registracije... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 22, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan E keve mi moje da sam stalno u srbiji rado bih se prihvatio da povedem sve bajkere dobre volje i da ne popustamo do ostvarivanja nasih zahteva. Kod nas se sve vrti u krug a nista se ne desava. Ja sam jos uvek za sistem prijaviti jedan miting cisto da se zna da smo tu i da cemo biti,a dokle cemo ostati to ce oni videti, razvuci satore i tu ostati do ispunjenja zahteva. Kad bi probrujalo 3-4 hiljade motora pred skupstinom ili gde vec treba,pa morali bi nesto menjati.Pozvati sve TV stanice i biti direktan u zahtevima. Mi sve finjaka a oni nama kitu uvalise. Problem je sto vecinu nasih bajkera zaboli K.... za sve! U Evropi nije tako, za svoja prava staju svi zajedno i pokazuju koliko su mocni. A kod nas sta se radi?Delimo se po forumima,asocijacijam podsmejavamo jedni drugima,jedni su za, kontarsi ne i tako se cepamo ko pileca creva. Kao da je nekom u cilju da to bude tako,jer tako smo samo slabiji a ne jaci kako bi trebalo da bude. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Bice to sve OK kad jednog dana kad udjemo u Evropu A do tad ce placamo harach Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nikad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi se mogli organizovati da svako u svom kraju pokupi potpise vec pripremljene peticije,koju bi,doduse,trebalo da sastavi neko dovoljno pravno obavesten>Znaci,,sta sve treba ,broj l.k.,A kategorija,da ne bude da su potpisivali ko stigne itd. U svakom slucaju,slazem se da bi neko vece okupljanje bilo najbolja stvar i to negde ispred skupstine gde bi vecini nestalo benzina usled nedostatka novca,a kao posledica skupe registacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ali vodite racuna da u toj peticiji navedete da ne podizu cenu normalne registracije,odnosno da ta na 6 meseci bude 1/2 pune cene a ne 3/4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ali prvo da se rese vazniji problemi. Cekamo resenje peticije da nam se Celsi Hendler izvini. Posle cemo da se bavimo tim sitnicama oko putarine i registracije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi ljudi sa dobrim idejama,Ajmo,bre,da se bunimo malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo bar da se do "sledece sezone" postigne nesto pa da u 2012. registrujemo na 6 meseci (ko hoce i na 12 naravno)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo,ajmo dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 5, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo i mi kao traktoristi, samo da mi ne trazimo da se ukine nego da nam omoguce da registrujemo na 6 (3, 4 nije bitno jos bolje) meseci. Mislim da bi se potpisi lako skupili. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 30, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sezona 2011, se polako privodi kraju,... sta ce biti 2012,... Pa smak sveta i zato nemoramo brinuti za registraciju!!! Da, ali oni koji imaju mogucnost ce registrovati samo do Smaka Sveta, a mi moramo i za duze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 15, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Nije! Šta se može učiniti, skupiti potpise ili...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 12, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim da treba pokusati nesto do sledece "sezone", da li ce se uspeti to je drugo pitanje ali treba pokusati. A i ako se ne uspe mozda do sledece mozda se nesto ostvari za dve-tri godine. Pustite pricu da su svi registrovali, mnogi nisu ni automobile uspeli da registruju a tek motore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...