miki89 92 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo posto sam ja nv u celoj ovoj prici, dodje vreme i ja da se predstavim..Ja sam Milos iz Beograda, od skoro (su)vlasnik kawasaki kle 500 iz 2001.. Tata i ja smo uzeli motor radi uzivanja al i ucenja voznje ( zavisi kako ko) ... mei je vo inace prvi motor u zivotu,dok je on vozio ranije...Nadam se da mi nece bit preveliki problem da ga savladam... Unapred se izvinjavam i zahvaljujem sto u vas smoriti raznim glupim pitanjima, ali nadam se da cete imati strpljenja za mene.. P.S. evo i prvog pitanja, da nema mozda neko owner's manual z kle, ja sam dobio uz motor, al posto je motor iz nemacke, nista ne razumem.. skinuo sam sa neta service manual alon i ma 400 str ??? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Decembar 11, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 14, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozz ..... ne vozim kawasaki tako da ti ne mogu pomoci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...