lakis 153 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan gde da nabavim lanac bregaste, spaner, pogonski lanac i lancanike za yamahu xt 600e 91god. trebaju mi i gume za kawu zxr... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Soprano 0 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Z300 Prijavi odgovor kao problematičan Pukao mi je zupcanik na anlaseru od Yamahe SR 250 81god. pa me interesuje da li znate gde mogu da kupim taj anlaser i da li je komplikovan proces ugradnje kurble, jer postoji mesto za nju na motoru.U svakom slucaju voleo bih da nadjem taj anlaser ali je prilicno tesko, tako da bih bio vrlo zahvalan za svaku pomoc. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Decembar 11, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan zovi lasla 063 520 249.pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...