safet su 155 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan prodajem polovnu jaknu iz naslova . jakna je broj 54 ima džepove za protektore i cibzare za dodatni uložak ali ih ja nemam. jakna je vodonepropusna i kragna joj je od somota!! stvarno je lepo očuvana ako vas još nešto interesuje pitajte slobodno!! cena joj je 30€ a može i na broj 064-243-1070 !! inače ja sam visok 190 i težak(sa stomakom od piva)oko 95kg i meni je zamalo velika ;D evo i par sličica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan zbog velike zainteresovanosti cena ide na 2500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2790 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nije ona velika , nego nema futer . Ti bi trebao da nosis 56-58 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan jakna je prodata kolegi sa foruma!! možda bude jedna icoon kožna sa ful opremom(razmišljam još) HVALA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...