tibor 474 Napisano Decembar 12, 2009 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam guram moju ladu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako u nasoj ( motorciklistickoj ) prvoj pomoci bude trebalo da imamo " zastitno sredstvo za davanje vestackog disanja " ( masku ) - evo da vidite kako to izgleda i koliko je : A evo i kako izgleda spremna za upotrebu : Sonji siri deo se prisloni na preko usta osobi kojoj se daje vestacko disanje, a na gornju cevcicu se duva. Time je izbegnut direktni kontakt i mogucnost dobijanja neke bolesti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sta treba da imas uz sebe kad vidis nesrecu je MOBILNI TELEFON da ali nesmesh zvati hitnu dok , bezbedno ne zaustavish vozilo , i propisno se parkirash (shto znachi ako vidish nesrecu u centru znachi jedno pola sata trazenja mesta ili ce ti naplatiti i telefon i parkiranje jedno 100e kazni) nisu panduri krivi za novi zakon nego onaj ko ga je pisao ... oni su svesni da ce imati problema , prichao sam sa par pandura koji na to gledaju ovako , pa nevaljaovaj zakon sad cemo morati svakog drugog da bijemo ... e to je mishljenje pandura .. blago nama , ja sam im dao na to komentar da ce svaki treci da ih digne na haubu ili da izvadi noz ili utoku da se brani ... na to su vec zanemeli ... al posle pola sata su se vratili da su jachi i da ce oni da biju ko se bude bunio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, malo da obnovimo temu... Poshto sam trazio prvu pomoc po kraju i nisam je nashao, reshio sam sam da je sklopim u meni odgovarajucu torbicu koja moze da stane pod sedishte. Shvtam da niko nece da nabavlja ovu staru pp da bi je prodavao, ali meni treba vazeca, a to je za sada ona po starom zakonu. Ostalo mi je josh da nabavim uputsvo za korishcenje i spisak sadrzaja, pa ako neko ima ovu domacu pp, bio bih mu zahvalan kada bi slikao/skenirao papiric iz svoje pp i postavio negde, npr ovde. Naravno, ovo se sve odnosi na pp po starom zakonu, jer nije josh nishta resheno za onu po novom zakonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 3, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan meni je komsija dao ovaj spisak... sad posto jos nije tacno odredjeno kad donesu podzakonske akte kojim treba da bude definisano tacno spisak Spisak za komplet prve pomoci.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na spisku, mada je to pp po novom zakonu, koja josh nije aktuelan. Meni je potrebno uputstvo za koriscenje za staru pp za motocikl, pa ako neko moze da ga okaci - skenira - slika bilo bi fino. Spisak vec imam, neko je vec to okacio... Ideja mi je da sklopim pp po starom zakonu dok ne bude potrebna pp po novom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 4, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa po starom zakonu ti nije trebala za motor pp p.s. gde da stavim pp na krosu , kad nema gepek , sedishte se skida kad odsrafish bochne plastike pa onda odshrafish i sedishte ... i onda tu i nema mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano April 4, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan pa po starom zakonu ti nije trebala za motor pp Odkud ti to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano April 5, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan p.s. gde da stavim pp na krosu , kad nema gepek , sedishte se skida kad odsrafish bochne plastike pa onda odshrafish i sedishte ... i onda tu i nema mesta U tank torbicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan p.s. gde da stavim pp na krosu , kad nema gepek , sedishte se skida kad odsrafish bochne plastike pa onda odshrafish i sedishte ... i onda tu i nema mesta U tank torbicu? Imam isti problem i nemam tank torbicu. Jedino da stavim onu mrežicu preko sedišta / rezervoara i nosim pp kompletić koji je na izvol' te i provereno će je neko ukrasti prvom prilikom. Ima li neko pametan predlog ? Zna li neko od kada tačno, pp postaje obavezna za dvotočkaše ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam pp je bila obavezna i po starom zakonu.Drugaru su pisali kaznu proshle sezone bash zbog neimanja pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 5, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam pp je bila obavezna i po starom zakonu.Drugaru su pisali kaznu proshle sezone bash zbog neimanja pp. Napisana mi je prijava za PP jesenas i stiglo da platim 5000din + troškovi sudjenja u roku od mesec dana :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Dakle utvrdili smo, na malo bolniji nacin da je potrebna i po starom i po novom zakonu. Po 3x bih zamolio nekog da slika, josh bolje skenira svoje uputstvo za pp, ili da mi kaze gde mogu isto da kupim, da bih moju kompletirao, koja ce mi koristiti dok ne donesu uredbu o potrebi za novom pp. Poz. i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aj posto smo u komsiluku, da se nadjemo za vikend ako bude lepo vreme pa mozhesh da vidish kako izgleda ova moja, pa prepisuj Tako ti je najlakshe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aero 0 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zr Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko da li treba PP i za motore do 50cc ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja znam, ne, samo kaciga im treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam onu veliku (za kola) pa nek si %"$%"#" %!%"$ ionako stalno vozim sa koferom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neku koja je u originalnom pakovanju i jos zasticena kesicom koja nije otvorena. Nosim je u rancu (nemam kofer). U cemu se razlukuje stara i nova PP? (priznajem, mrsko mi da trazim po netu koja je razlika) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan @ Kanarinac Vazi! Cucemo se, mada za sada stoji kisha kao prognoza, mada mozda ce subota pre podne biti lepo vreme. @ aero Procitao sam clanove iz novog zakona, u njemu pishe da motocikli preko 50ccm moraju da imaju prvu pomoc. Ko ne veruje, moze da yakon nadje na zvanicnom MUP-ovom sajtu. Stari nisam citao. @ Popsy I ja sam razmishljao da kupim tu al nema teorije da stane ispod sedishta, mada sada koliki kofer sam kupio, mogla bi skoro da stane cela apoteka, sa sve nekom omalenom mladjanom slatkom apotekarkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam neku koja je u originalnom pakovanju i jos zasticena kesicom koja nije otvorena. Nosim je u rancu (nemam kofer). U cemu se razlukuje stara i nova PP? (priznajem, mrsko mi da trazim po netu koja je razlika) mislim neka maska za disanje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan danas kupio u louisu za 9,95eura ... ako je dobra shvabama dobra je i ovim nashima ... iovako samo prepisuju majku im @#$%^&*( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije tog Louis-ovog paketica? Aj' da te zamolim da izmeris, ako te ne mrzi! (Bas mi je problem da bilo sta stavim pod zadnje sediste, a ovu domacu verziju po starom standardu al' bas nikako!) I gde to ima da se kupi u BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 21, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo piše ovdje kolika je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano April 21, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Gde ovo moze da se kupi u BG? ------------------------------------------------------------------------------------- Evo da sazmem o dimenzijama i standardima (i cenama): Louis: 15x12x4cm (tako pise kod Louis-a) , DIN 13167 , (9.95eur - podatak sa ove stranice) Domace pakovanje: 13,5x10x6cm (izmerio ja), SRPS H.H2.800 (ili: JUS H.H2.800) (530din u Pancevu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4235 Napisano April 22, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte se zezati sa raznoraznim apotekama. Policajac će tražiti po domaćem atestu i ajd sad ubedite ga da je Luisova odgovarajuća. Naravno, možete izvaditi spsak pa mu sve izložiti al to nije to. Najbolje domaću na kojoj piše traženi atest a ako hoće da proveraa sadržaj, nek čini, znajte da ima pravo i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...