Jump to content

Moto Zajednica

Da li neko mozda zna,kako se pochinje u Moto-Crosu???

Recommended Posts

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Pa.....prvo moras da kupis motor, onda da treniras par godina i onda si spreman, ako nadjes sponzore da ti daju brdo para, da se takmicis. ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 1 post

Pa.....prvo moras da kupis motor, onda da treniras par godina i onda si spreman, ako nadjes sponzore da ti daju brdo para, da se takmicis. ;)

za motor znam....nego me zanima,jel treba negde da se prijavim.,i te stvari!!! u svakom sluchaju HVALA!!! :)

• U prolazu, 1 post

Tvoj nick i avatar nisu u skladu sa tvojim interesovanjima  ;)

to shto mi je nick ZX9R ne znachi da nevolim off-road,,vec neko vreme razmishljm o tome,.ali nzm kako se pochinje!!! hhh  :D

• Svrati ponekad, 288 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX

U Srbiji se sa MX pocinje samo sa rekreativnim ambicijama. Ako se ozbiljnije pozabavis time - samo ces se razocarati. Obidji vasu stazu u ZR pa ces videti kako tuzno izgleda. To je sudbina svake staze u SRB, 2-3 god aktuelna, a onda zaraste u travu. Takav je i sampionat - par likova ( kojima inace skidam kapu ) sa novim motorima vec godinama pobedjuju, ali i njih je sramota da voze kad u klasi nemoze da se skupi 5 motora. Sve u svemu TUGA

• Svrati ponekad, 327 postova

najbolje u maju dodji u svetozar miletic  na stazu kada se vozi pa pitaj bude i takmicara iz drugih zemalja...to je obicno 2-3 maj od prilike!a ima jos ljudi koji kod nas se takmice i idu malo i preko pa vidi sa njima raspitaj se...

• U prolazu, 1 post

U Srbiji se sa MX pocinje samo sa rekreativnim ambicijama. Ako se ozbiljnije pozabavis time - samo ces se razocarati. Obidji vasu stazu u ZR pa ces videti kako tuzno izgleda. To je sudbina svake staze u SRB, 2-3 god aktuelna, a onda zaraste u travu. Takav je i sampionat - par likova ( kojima inace skidam kapu ) sa novim motorima vec godinama pobedjuju, ali i njih je sramota da voze kad u klasi nemoze da se skupi 5 motora. Sve u svemu TUGA

pa da.. nasha staza je sada pravi pashnjak!!!...slazem se!!!

• U prolazu, 1 post

najbolje u maju dodji u svetozar miletic  na stazu kada se vozi pa pitaj bude i takmicara iz drugih zemalja...to je obicno 2-3 maj od prilike!a ima jos ljudi koji kod nas se takmice i idu malo i preko pa vidi sa njima raspitaj se...

Hvala..potrudicu se,pa da dodjem!!!

• Free rider, 814 postova
  • Motocikl: 2014 BMW R1200RT

Ma uzmi ti lepo motor, idi na tu vasu zaraslu stazu preori je jedno hiljdu puta, pa kad bude trka ti se prijavi i pokazi sta znas. ;D

Imas na youtube dosta klipova o tome kako treba voziti i razne fore iz MX

• U prolazu, 1 post

Ma uzmi ti lepo motor, idi na tu vasu zaraslu stazu preori je jedno hiljdu puta, pa kad bude trka ti se prijavi i pokazi sta znas. ;D

Imas na youtube dosta klipova o tome kako treba voziti i razne fore iz MX

hehe...to sam i ja mislio...chim uzmem motor,.na stazu!!!! :D

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

druze i ako mislis da si mlad ali 16godina je pomalo kasno za pocetak,pogotovo ako nemas nikakvo iskustvo. Ja sam gledao par klinaca od 10-12 godina koji voze kao da nisu normalni. Cross je jako zajebana masina u sta sam se od skoro i ja uverio i ako nisi spreman sve zivo da zrtvujes i da treniras kao konj(sto na motoru, sto sa tegovima i trcanje) bolje nemoj ni da se zaleces. Kod nas je takva situacija da ces morati sam sebe da sponzorises,ne znam tvoju finansisku situaciju ali da bi bio konkurentan sa masinom moraces dosta para da odovjis i da racunas na stalna ulaganja u motor. Kupi to neki kros za sebe i teraj gde stignes pa ako se bas pokazes kao izraziti talenat lako ces ti izaci na stazu.

• Drug član, 3012 postova
  • Motocikl: FleXeR

Najbolje se pocinje sa 4-5 godina a imas TATU privatnika sa gomilom para koji je zaljubljen u MOTOCROSS!!!!!

Pozdrav druze i dobro nam dosao!!!!!!

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250

Evo i svezih informacija

Stazu u ZR sam obisao pre neki dan, na njoj dva traga - ili je jedan motor obrno dva kruga ili su dva motora obrnuli po jedan krug - i dalje zarasla

A u PA bio danas i isto ima dva traga, ali je staza malo uredjenija - skoro je prosla masina - ult, bager

• U prolazu, 1 post

druze i ako mislis da si mlad ali 16godina je pomalo kasno za pocetak,pogotovo ako nemas nikakvo iskustvo. Ja sam gledao par klinaca od 10-12 godina koji voze kao da nisu normalni. Cross je jako zajebana masina u sta sam se od skoro i ja uverio i ako nisi spreman sve zivo da zrtvujes i da treniras kao konj(sto na motoru, sto sa tegovima i trcanje) bolje nemoj ni da se zaleces. Kod nas je takva situacija da ces morati sam sebe da sponzorises,ne znam tvoju finansisku situaciju ali da bi bio konkurentan sa masinom moraces dosta para da odovjis i da racunas na stalna ulaganja u motor. Kupi to neki kros za sebe i teraj gde stignes pa ako se bas pokazes kao izraziti talenat lako ces ti izaci na stazu.

razumem ja to.....u svakom slucaju HVALA!!!

• U prolazu, 1 post

Najbolje se pocinje sa 4-5 godina a imas TATU privatnika sa gomilom para koji je zaljubljen u MOTOCROSS!!!!!

Pozdrav druze i dobro nam dosao!!!!!!

naravno...hvala,pozdrav!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja