TheDoctor 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu,agv,rossi, velicina L,nikad nosena,sto ce reci nova.....cena je 130 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Broj telefona je +38765802953,kaciga je u Bijeljini a moguce je dostava do Beograda ili Novog Sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže, može li neka zamena imam novu PROBIKER FIBERWING kacigu kupio sam za sledeću godinu pre dve nedelje i onaj titanijum vizir za nju što je danju ogledalo a noću skroz providna sivo crna i doplata naravno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan zamena za nokiu e 66 uz neku mizernu doplatu ??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ko kome doplatu za tu tvoju kaciga, posto stvarno ne znam kako ta izgleda i koliko se krece cena???.......moze zamena za e66,javi se na moj broj pa se dogovorimo, doplatim ti ja jos, ti reci koliko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1069 Napisano Decembar 9, 2009 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kaciga,ako nije prodata,za sta bi te interesovala zamena,neki tel ili nesto slicno?ja sutra uvece dolazim do BN,ako si raspolozen da se nadjemo da je pogledam i probam...zato sto sada imam isto AGV velicine XL,ali mi je malo veca,pa neznam dali ce mi ta biti mala ili bas taman... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem da se nadjemo,bicu i ja u gradu.Moze zamena neki tel,samo zavisi sta imas,nesto u toj ceni,a najbolje kad bi imao kes,vidis,probas,platis i nosis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Ako kaciga nije prodata dali te interesuje zamena za NOKIA E51? Pozz. (p.s. plaćam pivo ) ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze,iskreno,kao sto sam napisao i miksamgm,trebaju mi pare,zato i prodajem,...i telefon bi posle morao prodavati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se danas ako nabavim pare.Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Decembar 12, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno...Zar je moguce da se nikome ne svidja?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Decembar 14, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor 0 Napisano Decembar 24, 2009 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno....ponudi pridodajem i telefon samsung omniu 16 gb,u full stanju,sve od opreme,cena 200 eura:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je moja stizem za koji dan ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1069 Napisano Januar 3, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo jos aktuelno???poslao sam ti juce sms,nisi mi nista odgovorio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 4, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...