hitman 355 Napisano Februar 6, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan,spushtam se lagano niz Vojvode Stepe,guzwa .. kotrljam se nekih 40 .. sa desne strane snimim lika koji gleda niz ulicu,suprotno od mene i krece sprintom da pretrchawa istu pokushawajuci da stigne bus koji ide meni iz suprotnog prawca,tj odozdo na gore .. u swoj toj agoniji da stigne, zabada se u mene bochno sa desne strane, u niwou zadnjeg sedishta,kotrlja se preko kofera,wraca se i kaze: Izwini bate,swe je ok bate ! i nastawlja da trchi .. toliko se swe brzo desilo da swe shto sam stigao da uradim je bilo da wiknem PAZIIIIIIIII Tako se silowito zabo u mene da zamalo da me obori na stranu,jedwa sam zadrzao bajk .. Prekrstio sam se i lewom i desnom .. Ostao sam u chudu,iskreno,nisam znao kako da odreagujem .. bacio mi se chowek u bajk i mene .. Razmishljam posle da me je oborio i naprawio mi shtetu,i otishao na taj bus,i da je doshla murija na uwidjaj,kojima bih rekao da me je udario peshak .. :misli: hmmm .. mislim da bi me josh uwek peglali .. Nemam rechi :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 6, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha nasmeja me poshteno!!! Eto i to se deshava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, i to se dogaða... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sliène stvari se mogu videti na Cartoon Network-u hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 6, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Februar 6, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Jbt sad moram da se pazim i od pesaka,malo mi muke od automobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde bas na tebe da naleti......jadan covek, mora da se prepao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan eto dobrog razloga da to zalijes,posto je dobro proslo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ahhahahahhah extra luda situacija hahahahaha vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 7, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao kacigu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan To je kao ono, Covek ujeo psa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Februar 7, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan joj bwe. To je zato sto ti je motor neupadljivo bele boje i maximalno su ti priguseni auspuKi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 8, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan e sto radi droga od danasnje omladine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Februar 8, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa posao coveg da otme pivo iz Obodina,sto si odma navalio na njega,video da nema,izvinio se i otisao e stvarno narod poludeo od eve besparice,jurnjave,guzve i svega ostalog...dobro je da ti se nije nista desilo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Februar 8, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre 3-4 meseca isao uz Kneza Milosa i tacno kod Generalstaba krenu dve klinke da pretrcavaju ulicu i drze se za ruke. Ja sam isao oko 50-60km/h, ali su bile toliko blizu da nisam mogao da stanem i jos je bila takva situacija da je jedna krenula dalje napred, a druga je krenula nazad, a da pri tom i dalje drze jedna drugu za ruku. Tu pokusam da ih izbegnem, udarim u jednu, zakacim ivicnjak i istumbam se desetak metara po ulici. Rezultat, iscepana jakna, polomljeni retrovizori i cajgeri, iskrivljen volan, izguljena desna strana, iskrivljeni fudasteri... Tu je bila i policija, ispred Vlade Srbije, dosli oni pogledali, pomogli mi da ustanem, da se saberem. I nista, ovu malu pokupili neki likovi kolima da je odvezu da se snimi i meni ovi iz murije kazu da je bolje da ne bude uvidjaja, jer kazu sta ce biti za godinu dana kod sudije kad one budu tvrdile da sam isao preko 100km/h i da sam ja prosao na crveno , a ne one... a gde ja da onda pronadjem par svedoka koji su to videli. kao svi su prosli dobro, a steta i nije velika, manje para nego advokat i sudjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Februar 9, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan e sto radi droga od danasnje omladine... hhahahhaha ma bio sam str8 mamemi :weedman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...