Srdjan013 1 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Srdjan iz Panceva, imam 18 godina, od pre neki dan, tacnije 28. novembra, imam Hondu Transalp, taj predobar motor je u mom vlasnistvu od maja ove godine. Vozio sam ga bez dozvole (tacnije sa zabranom, do 125ccm), ali me nisu mnogo haltovali tako da to nije bio neki problem ;D neka pomoc ce mi sigurno trebati u buducnosti, znam da cete da mi pomognete, tako da hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao prijatelju :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Decembar 5, 2009 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan p0zzz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao komsija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...