ugac 1150 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Visina 181 cm, tezhina 73 kg. Kombinezon trazhi moj ortak za zujalicu. U obzir dolaze tamniji (crni, crno-zhuti, crno-sivi) iskljuchivo kozhni, novi ili malo nosheni kombinezoni do 200 eura. Budite slobodni i pozovite na 062 408 191, Samba. Takodje slike mozhete okachiti ovde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Decembar 4, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan malo je van cenovnog ranga ali vredi pogledati http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42006.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ce njemu to biti veliko, a i cena nije malo pobegla od njegovog budzeta. Shvatam ja da je to Danesi, ali... U svakom sluchaju hvala za odgovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14719 Napisano Decembar 4, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mozda ovaj? visine smo iste tako da bi trebalo da bude ok a i cena nije losa 150 eura http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42004.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pokazacu mu sutra pa ako mu se svidjaju kontaktirace te. Ali nekako mislim da si ti dosta krupniji od njega. Bar mu dva broja manji kombinizon treba. Daj josh neki za mrshavije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj ga da li odgovara ovaj. Zimska cena je 250e, potpuno nov, mislim da velicina odgovara. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44322.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pitacu. Hvala na ponudi, ali je bio izrichit po pitanju boja jer mu je FZR zhut. Ali teshko da ce naci bolji kombinizon za te pare. Koliko si ti visok i tezhak i kako stoji na tebi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 8, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan probiker 200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Decembar 12, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitacu. Hvala na ponudi, ali je bio izrichit po pitanju boja jer mu je FZR zhut. Ali teshko da ce naci bolji kombinizon za te pare. Koliko si ti visok i tezhak i kako stoji na tebi? Ma ja sam malo visi i dosta tezi nego sto treba, tako da mi je neodgovarajuci, zato ga i prodajem, tj. ne mogu da stanem u njega. A te mere koje si naveo, mislim da bi odgovarale. Inace, izrada i detalji kombinezona su vrhunski uradjeni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Da zatvorim krug. Ortak uzeo Spajkov kozhni kombinezon, Sidi chizme i kozhne rukavice za veoma pristojnu cifru. Sve mu stoji "kao saliveno". Da chovek ne poveruje. Oglas vishe ne vazhi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...