andjelo 246 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ili crnih http://cgi.ebay.de/SCHWARZE-BLINKER-GLASER-SUZUKI-SV1000-SV650-SV-1000-650_W0QQitemZ390113889904QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item5ad4998e70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a evo i belih http://cgi.ebay.de/WEISSE-BLINKER-GLASER-SUZUKI-SV1000-SV650-SV-1000-650_W0QQitemZ390113592386QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item5ad4950442 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da nemaju samo bele plastikice? Glupo je da placa cele migavce kad ih vec ima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prve bele zmige izuvaju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa ovi beli i crni i led sve su plastike sa sijalicama a cena je za par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan U Guevari na Novom Beogardu mogu da se nadju lepi beli migavci, na sajtu moze da skine katalog sa kompletnom ponudom i cenama, imaju gomilu modela. Cene su sharene, ima bas jeftinih, a ima i skupih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan @andjelo To su migavci/stakla za noviji model sv-a, nije isti oblik. Ovakvi mu trebaju: http://cgi.ebay.de/WEISSE-BLINKER-SUZUKI-GS-500-GS500-SV-650-SV650_W0QQitemZ390125703053QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item5ad54dcf8d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan da nisu ovi http://cgi.ebay.de/WEISSE-BLINKER-SUZUKI-GS-500-GS500-SV-650-SV650_W0QQitemZ390125703053QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item5ad54dcf8d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i ovi pise lepo za godiste od 99 -02 http://cgi.ebay.de/SCHWARZE-BLINKER-SUZUKI-GS-500-GS500-SV-650-SV650_W0QQitemZ390119744781QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item5ad4f2e50d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan rboban da li si mislio da namestis nazad granicnik mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan rboban da li si mislio da namestis nazad granicnik mozda? Nisam imao u planu, jer ne voziim EXTREMNI tocak u minusu..... Vise za sVoj uzitak!! Ima jedan sV kod nas koji se vozi tako, zmirkala je lampica od ulja, ali 0,6L dodtanog ulja je resilo problem!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Na Bubanj potoku sam vidjao interesantne migavce subotom...1000-2000 par... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Au inististe onakav motor :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5633 Napisano Januar 20, 2010 Integrisan, 13439 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au inististe onakav motor :'( Ma nisu. Sad će neko sa golaćem da kupi sve Bobanove delove i motor će da se reinkarnira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SweetFighter je bogatiji za BLICER by LABAND!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo izgled BLICERA i rad u kombinaciji sa pozicionim svetlom.! Broj treptaja i brzina je podesiva pomocu dVa trimera..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju ne daj boze otkaza na putu, samo se prespoje dve kleme i STOP svetlo radi na uobicajem nacin....... ;D Trenutno radim na osmisljavanju SLAJDERA........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno radim na osmisljavanju SLAJDERA........ Pravi odmah u 2 primerka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Giboni Imas PIVO kad naidjes u oVe nase krajeve..... ;D Utanjio sam sa radovima, usled nedostatka para..... Gume, lanac, sajle, creva...... (samo za to treba oko 400e) A hteo bih i SAT da menjam, presvucem sedista..... ;D Hteo bih, ali se NEMA!!!! Tako da sam na laganom cekanju, dok se ne proda nesto sa SV-a........ Maska je placena i ocekujem uskoro da stigne..... Sto se tice SLAJDERA, resio sam prednju osovinu (osmislio)!!! Imam i resenje za centralne, da budu simetricni!!!!! Sacuvacu crteze, najmanji je problem da se urade i tebi stefane ako ti se svide..... Kod mog STRUGARA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto stvarno na ovom FORUMU ima kvalitetnih ljudi!!!! Koji vole i postuju motore!!!! I razumeju moj rad i trud!!!! A bogami i da doprinesu RADOM, SAVETOM...... HVALA VAM KOLEGE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1056 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3016 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vecina radova ni do sada ne bi bila uradjena da nije pomoci drugara.... WICE je ne sebicno zalegao, i stvarno je LAVOVSKI deo odradio bez ikakve nadoknade, HVALA i ovako javno!!!!! U oVo tesko vreme, to vraca VERU u drugarstvo i ljude... SERBDUCK se ponudio takodje BEZ VALUTNO da odradi nalepnice.... Varenje i strugara takodje nisam placao, osim male casti koju sam ja hteo da dam.... Razmisljao sam o tome da mi stvarno fali jos neki CRVENI detalj na motoru, i cini mi se da srednja plastika u kraju repa definitvno mora u boju felni.... Inace SweetFighter je prosao kontrolu kvaliteta radova kod naseg kolege iz inostranstva..... Meni je izgledao zadovoljan, pa ocekujem da se oglasi komentarom ovih dana...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ko ti je radio blicer ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ko ti je radio blicer Pogledaj poslednji post na prethodnoj strani ! Blicer mi deluje odlicno pa sam rezervisala i ja jedan ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 432 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Giboni Moze i Oliver da prodje. Nego,svtvarno ova tema bode oci pored bezbroj drugih... Ranije nisam ni ulazio u GARAZU sada obicno samo to i posecujem. Samo cepaj,mali StreetVajter ce biti mrak. PS.Samo pazi se da ti onaj djavolak sa gpz-om ne makne makinu. ;D Pozz i nastavljaj BRE sa radom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan komsija ,nema na chemu chemu sluze drugari ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...