rboban 1048 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ni kod babe nema ... (dzabe. Kol'ko para) ... tol'ko muzike ! Uvek bilo...... sVe kosta nazalost!!!!! Felna prednja uradjena, ona mala prskotina zakrpljenja i neravnina sredjena..... ;D ;D ;D Sredio MAJSTOR DRAGAN iz GRABOVCA, hVala mu.... Ustvari FELNE SU GOTOVE!!!!!!!! WICE ih se dokopao.. I eVo RESENJA!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 425 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuuuuuuuuuu extra,samo molim te zalepi nalepnicu SWEET YEAR da bud bas do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 12, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ih na ramenima nosio kroz grad kako su lepe ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jel planiras i ostatak motora da farbas ili ostaje crn? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5514 Napisano Januar 12, 2010 Integrisan, 13223 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre Bobane! Pazi, ako bude mnogo lep moraćeš za teretanu i novu gardarobu da se isprsiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan odskakivace ti felne ovako niklovano crvene od ostatka motora, moras jos detalja na motoru u nikl crvenu varijantu. kao na primer nalepnice... sta znam nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto Vam se svidjaju felne, ja sam ODUSEVLJEN!!!!! Planiram neke nalepnice, uklopicemo nesto (serbduck)!!!! Stigla pojacanja za trouglove sa WATERJET-a!!!!!!! Malo obrade, pa varenje TIG-om....... A stigao i PRENOS!!!!!!! Malo po malo...... ;D P.S. Za curice samo R1 ili NIJEDAN!!!!! Mada vecina njih misli da je R6 veci i bolji...... Gledaju na to kao na A3. A4, A5 ..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tek da se javim da sam tu. Felne su odlicne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan evo samo i ja da dodam par slika,suzanine felne i felne moje honde posto su radjene zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5514 Napisano Januar 12, 2010 Integrisan, 13223 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova pojačanja za trouglove su u stvari nosači nosača volana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ova pojačanja za trouglove su u stvari nosači nosača volana? Nazovimo to tako..... ;D Posto je trougao tanak, tj. nije predvidjen za volan na njemu (heblovi)... ovo je pojacanje sa donje strane koje cu da upasujem, zavarim za bocne pojacane stranice, izbusim rupe...... Tako da ce da ispadne skoro da je trougao PUN!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na uradjenom poslu , odlican projekat !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan NAPOKON je trougao gotov.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I evo montirano, a sad su na redu sajle i creva! Imam da produzim cetiri sajle i kociono crevo! Instalacija ima duzinu, a i viska..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 17, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji cak ni ja nisam svesna kakva ce ovo OPAKA masina biti! Felne su san snova! MRAK :o :o :o! Toliko dobre da sam ja pomislila da uradim isto kod mene samo drecavo zelene! Jos ostaje da i ja preradim moj motor pa da krenemo sa vezbom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji cak ni ja nisam svesna kakva ce ovo OPAKA masina biti! Felne su san snova! MRAK :o :o :o! Toliko dobre da sam ja pomislila da uradim isto kod mene samo drecavo zelene! Jos ostaje da i ja preradim moj motor pa da krenemo sa vezbom... pa naravno uvek se srce felne farba u boji motora ili u crnoj ,a ako ima vise boja na motoru onda u boji koja najmanje preovadjuje .......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ili ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, al on na svu nema nista crveno osim zadnjeg svetla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa kakve veze ima?crveno crna kombinacija je super......polako bice crvene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ima! I migavce je prefarbao u crveno! Jedino mi se sad ne svidjaju narandzaste plastikice,nista nema narandzasto,mnogo bolje bi legle bele a da ubaci zute sijalice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan postoji sprej za tamnjenje stopaljki ,izmedjuostalog i crveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan postoji sprej za tamnjenje stopaljki ,izmedjuostalog i crveni I onda imam CRVENE zmigavce??? A svetli ZUTo??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan aha,malo se promeni nijansa ali i dalje svetli narandzasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan aha,malo se promeni nijansa ali i dalje svetli narandzasto Komsija kazem ja lepo BELE plastikice i kao bombona! Ali pitanje je GDE naci i po kojoj CENI?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo migavca http://cgi.ebay.de/LED-VERKLEIDUNGSBLINKER-BLINKER-SUZUKI-SV650-SV-650_W0QQitemZ270393431378QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item3ef4b45552 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...