mikes 5 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan jeb.. gs-a,to je za decu, odmah gold wing! javascript:void(0); Bas!I ovako sam se bacio u trosak oko polaganja za A kategoriju, pa sad jos da polazem za C ! ;D ;D; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikes 5 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da ces da uzmes nesto novo, a ne 8 godina star motor po ceni novog. Sada bar ima lepih popusta zbog krize. Mudro zboris! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikes 5 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ljudi. Zasto niko ne spomenu KTM 990adv. Ono izgleda vrhunski.cena malo jaca,skrpili bi neki polovni... Sorry 950 adv!(ispravka) pogledajte kilometrazu i cenu. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=124119456&__lp=3&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=13900&makeModelVariant1.modelDescription=950+adv&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=〈=en&pageNumber=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi trebao da razmislis i o Augusti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ljudi. Zasto niko ne spomenu KTM 990adv. Ono izgleda vrhunski.cena malo jaca,skrpili bi neki polovni... Prvo odluci hoces li polovan motor koji je vozio ko zna ko i ko zna kako, sa km koju ne mozes znati jel prava u vecini slucajeva osim ako motor ne kupis od nekoga poznatog i znas o cemu se radi.Naravno i tu ima izuzeta u oba slucaja... Ili hoces za istu svotu da kupis NOV motocikl sa 0km,garancijom i vozis se bez razmisljanja sta moze da te zadesi na putu (naravno poneki novi motocikli imaju mane, ali to je vec druga tema) Sa moje tacke gledista uvek bi isao na varijantu novog motora, e sad dal ima 1 ili 2 cilindra to je stvar navike,zahteva,zelja,iskustva...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupujes stvarno motor ili proveravas profesijonalnost,srdacnost i kolegijalnost BJB clanova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikes 5 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupujes stvarno motor ili proveravas profesijonalnost,srdacnost i kolegijalnost BJB clanova... Provokacija?! Kupujem brate. Zima je,sta drugo nego konsultovati se ... u naslovu pogledaj ono" ili nesto trece" ujedno sa duboko zahvaljujem postovanim clanovima BJB-a na strpljivim iscrpnim odgovorima i savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikes 5 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan Prvo odluci hoces li polovan motor koji je vozio ko zna ko i ko zna kako, sa km koju ne mozes znati jel prava u vecini slucajeva osim ako motor ne kupis od nekoga poznatog i znas o cemu se radi.Naravno i tu ima izuzeta u oba slucaja... Ili hoces za istu svotu da kupis NOV motocikl sa 0km,garancijom i vozis se bez razmisljanja sta moze da te zadesi na putu (naravno poneki novi motocikli imaju mane, ali to je vec druga tema) Sa moje tacke gledista uvek bi isao na varijantu novog motora, e sad dal ima 1 ili 2 cilindra to je stvar navike,zahteva,zelja,iskustva...pozz Ma jasno. to ti je kao prica o autima... dali kupiti novog zastavinog punta ili polovan A6 za 10.000.-e novo-slabije i manje ili polovno- jace i zvucniije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo odluci hoces li polovan motor koji je vozio ko zna ko i ko zna kako, sa km koju ne mozes znati jel prava u vecini slucajeva osim ako motor ne kupis od nekoga poznatog i znas o cemu se radi.Naravno i tu ima izuzeta u oba slucaja... Ili hoces za istu svotu da kupis NOV motocikl sa 0km,garancijom i vozis se bez razmisljanja sta moze da te zadesi na putu (naravno poneki novi motocikli imaju mane, ali to je vec druga tema) Sa moje tacke gledista uvek bi isao na varijantu novog motora, e sad dal ima 1 ili 2 cilindra to je stvar navike,zahteva,zelja,iskustva...pozz Ma jasno. to ti je kao prica o autima... dali kupiti novog zastavinog punta ili polovan A6 za 10.000.-e novo-slabije i manje ili polovno- jace i zvucniije. Jeste ali ovo poredjenje je za 3 klase razlike,a ti odlucujes o maltene istoj vrsti motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikes 5 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan Citam sve od pocetka i shvatih odma da trpas sve redom. Dobar ti fazon da ubijas dosadu u zimske kisovite dane. Ili dobro da se pripremim i kad okopni gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikes 5 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan Prvo odluci hoces li polovan motor koji je vozio ko zna ko i ko zna kako, sa km koju ne mozes znati jel prava u vecini slucajeva osim ako motor ne kupis od nekoga poznatog i znas o cemu se radi.Naravno i tu ima izuzeta u oba slucaja... Ili hoces za istu svotu da kupis NOV motocikl sa 0km,garancijom i vozis se bez razmisljanja sta moze da te zadesi na putu (naravno poneki novi motocikli imaju mane, ali to je vec druga tema) Sa moje tacke gledista uvek bi isao na varijantu novog motora, e sad dal ima 1 ili 2 cilindra to je stvar navike,zahteva,zelja,iskustva...pozz Ma jasno. to ti je kao prica o autima... dali kupiti novog zastavinog punta ili polovan A6 za 10.000.-e novo-slabije i manje ili polovno- jace i zvucniije. Jeste ali ovo poredjenje je za 3 klase razlike,a ti odlucujes o maltene istoj vrsti motora... Nismo se razumeli.Hteo sam da kazem da pripremam odredjenu svotu novca,i zelim za istu -best buy(novo ili polovno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Decembar 10, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pao mi je KTM na pamet, pogotovo sto je to jedini motor koji bi radije vozio od moje Aprilie. Ne znam da li mozes nekako da se uklopis u nov 690 enduro, ovaj novi model je napravljen da bude bas ono sto tazis, fenomenalna udobnost, vesanje, dosta dodatne opreme. Govorim o modelu bez R u oznaci, ovaj sto ima R je previse specijalizovan i neudoban. Nov je 9600, pa kada bi hteli da daju jedno 20% ispod cene, a cuo sam od drugara da hoce to se skoro uklapa u cifru. 990(950)-ica je skupa za registraciju i za voznju, a 690ica sa svojom tezinom od 135kg i nekih 60 i kusur konja zadovoljava sve zelje. Fenomenalan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Decembar 10, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i slicica mojih omiljenih motora. Svi osim KTM-a se uklapaju u cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo odluci hoces li polovan motor koji je vozio ko zna ko i ko zna kako, sa km koju ne mozes znati jel prava u vecini slucajeva osim ako motor ne kupis od nekoga poznatog i znas o cemu se radi.Naravno i tu ima izuzeta u oba slucaja... Ili hoces za istu svotu da kupis NOV motocikl sa 0km,garancijom i vozis se bez razmisljanja sta moze da te zadesi na putu (naravno poneki novi motocikli imaju mane, ali to je vec druga tema) Sa moje tacke gledista uvek bi isao na varijantu novog motora, e sad dal ima 1 ili 2 cilindra to je stvar navike,zahteva,zelja,iskustva...pozz Ma jasno. to ti je kao prica o autima... dali kupiti novog zastavinog punta ili polovan A6 za 10.000.-e novo-slabije i manje ili polovno- jace i zvucniije. Jeste ali ovo poredjenje je za 3 klase razlike,a ti odlucujes o maltene istoj vrsti motora... Nismo se razumeli.Hteo sam da kazem da pripremam odredjenu svotu novca,i zelim za istu -best buy(novo ili polovno) Svakako ces morati da napravis neki kompromis, tako da je najbolje na vreme se odluciti kakav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kako uopšte možete da i upoređujete Stroma i Afriku?! ... Koje svetogrđe Strom je pun jeftine plastike ... sa druge strane, legendarna izdržljivost Afrike je naširoko poznata. Amen. Vozio sam oba motora.Ovde si lupio za medalju ;D ;D ;D Kakva jeftina plastika? ;D ;D Kuku meni ala si subjetivan.Dovodis decka u zabludu.Nije to lepo... ;D Strom je Tourer.80% asfalt.Afrika je bolja za voznje bez asfalta.Mada je i ona teska za ozbiljniji offroad ali je bolja.Strom je bolji jer dva puta manje trosi,bolju instrument tablu ima,novo je novo...itd...MOja preporuka je Strom ako volis duga putovanja asfaltnim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 23, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko motor ne kupujes na duze staze, mislim da je Africa bolje resenje, pre svega zato sto se bolje kotira kao polovnjak. Inace su i Africa i Strom tu negde, razlike su u nijansama, osim za off-road, gde Africa ima prednost. Na putu totalno ista prica, opet mala prednost Stroma u potrosnji. Nov Strom opet ima garanciju, ali tot e obavezuje da na redovne servise ides kod njih... to mi se ne svidja, cuo sam losa iskustva sa ovlascenim dilerima (ne konkretno suzukija nego inace). Sve je individualno. Koji ti se visi svidi, njega pazari i neces pogresiti ni sa jednim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan koliko vas je ovde vozilo oba motora, da bi ste mogli da date realnu ocenu istih, ja sam imao , doduse stroma 1000 i afriku u isto vreme i ta dva motora su ko dupe i oko i ne mogu da se porede, ma koliko voleo afriku, ako ne mislis da ga ozbiljno teras van puta uzmi stoma ili nesto slicno sto se srvisera tice, bas me zanima koja je zamerka Joci (ovlasceni suzuki serviser), ja sa njim imam ok isustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 23, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napisao da sam cuo za par losih iskustava sa ovlascenim serviserima INACE, i to sam naglasio... nisam pominjao Jocu, Miku, Peru, Ziku... U svakom slucaju to sto sam cuo mi je sasvim dovoljan razlog da nikad u zivotu ne oteram motor nekome ko u V2 copera sipa motul 300V. Vozio sam oba motora (Strom 650, Africa 750), i mislim da za prosecnog vozaca, za prosecne potrebe, nece da se primeti neka velika razlika. I jedan i drugi motor super rade posao. E sad, ko hoce do fuzastera u krivini, ko hoce da potrosnju meri u decilitrima, i maksimalnu brzinu u svaki km/h onda je druga prica. Honda je na papiru i na testu retko najbolja...ali je u eksploataciji nesto drugo. I to je jedan od razloga zasto su poredjenja motora po casopisima prilicno beskorisna. I Africa i Strom su nesumnjivo dobri motori, i apsolutno nema greske koji god da kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Strom je bolji jer dva puta manje trosi DARK, Strom zaista trosi 3 litra?! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3060 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Strom je bolji jer dva puta manje trosi DARK, Strom zaista trosi 3 litra?! :o Mozda ne bas toliko ali ima "bolju instrument tablu", nenadjebiv argument! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Strom je bolji jer dva puta manje trosi DARK, Strom zaista trosi 3 litra?! :o Trosi od 3.3 do 4 l na oko 3700-4000 rpm.Preko toga idena 4.5l. Elektronsko ubrzigavanje na Stromu a na matoroj Africi karburatori.Nema tu neke filozofije. Afriku ne bih kupio nikada ako imam opciju za V-strom.Kupujes matoru,tehnicki zastarelu afriku,koju je ko zna kako vozio a na drugoj strani imas moderniji,nov motor izvanrednih karakteristika.Pa ko jeovde lud? Jos nesto: unutrasnje gume ne varim.Mnogi su kukali nocu u divljini kada im e izbusi guma a nije tubeless.Ko je krpio zna o cemu pricam.Mnogi su i pali jer se unutrasnja izduva skoro odmah kada se probusi.Pri vecoj brzini se pada.Tubeless se jako sporo ispumpava a krpi se bez skidanja se felne.Imas repair pack za 20 eu sa perlicama.V-strom je na tubeless gumama,naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Januar 23, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Strom ,novo je novo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Strom je bolji jer dva puta manje trosi DARK, Strom zaista trosi 3 litra?! :o Mozda ne bas toliko ali ima "bolju instrument tablu", nenadjebiv argument! ;D Tebi Borko nije nesto jasno? Stavljene su 3 tacke posle navoda za isntrument tablu jer me mrzelo da kucam i ostale razloge estetske prirode...A i mrzim stare analogne instrument table...Zastarelo sve izgleda....Navikao sam na novo...Kada sednem na stari bajk, nemam dobar osecaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Strom je bolji jer dva puta manje trosi DARK, Strom zaista trosi 3 litra?! :o Mozda ne bas toliko ali ima "bolju instrument tablu", nenadjebiv argument! ;D Tebi Borko nije nesto jasno? Stavljene su 3 tacke posle navoda za isntrument tablu jer me mrzelo da kucam i ostale razloge estetske prirode...A i mrzim stare analogne instrument table...Zastarelo sve izgleda....Navikao sam na novo...Kada sednem na stari bajk, nemam dobar osecaj... moram opet da ponovim, ta dva motora se ne mogu porediti dizajn je stvar ukusa, satovi, koliko se ja secam, su i na stromu analogni, digitalan je samo pokazivac temperature i goriva, sto se tice guma iliti felni, na enduro motore se ne stavlja bez razloga unutrasnja guma, u slucaju ostecenja felne, sa tubeless mozes samo da sednes pored motora i places, mada opet ponavljam, ako ne mislis da divljas van puta i tubeless felna ce ti odraditi posao, Koma je isao do japana na stromu kroz mongoliju i nije mu nista falilo zaboravio si da i afrika ima digitalni tripmaster koji moze(uz malu adaptaciju) da pokazuje i brzinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3060 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...