đunta 4198 Napisano Decembar 3, 2009 Ne silazi, 6564 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Lanac bregaste klizač lanca crni zadnja felna 063 838 0981 011 3593 408 Boban Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan javi se gojku sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koje godiste cbr? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Decembar 3, 2009 Ne silazi, 6564 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan 98 godište. Ko je Gojko, neki kontakt. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam klizac i lanac, a felnu imam od f2 ona je za pola jota uza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan felna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Decembar 4, 2009 Ne silazi, 6564 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan imam klizac i lanac, a felnu imam od f2 ona je za pola jota uza. Daj neki kontakt telefon ili se javi mom drugaru na navedene telefone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Decembar 4, 2009 Ne silazi, 6564 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan A felna mu treba od 5 jota. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan zapravo treba smo vodjica lanca lanac smo nasli a felna nam treba od 5jota(onu od 4,5 imamo-treba nam sira). Havarisani ako imas vodjicu javi se na 064/1133177 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo ja i boban se dogovaramo za buvljak sutra,oces i ti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Decembar 4, 2009 Ne silazi, 6564 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Moze,pljeskavica s lukom dok ne odem na "bolničku" hranu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan napravio Makarije zdravu pljesku od posne svinje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4198 Napisano Decembar 4, 2009 Ne silazi, 6564 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako treba i slatku će pojedemo pljesku.Vičite sobajle da se ne prepeku previše. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...