BusMan 2025 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan O drugari, ja se izvinjavam! Nisam video Vase pohvale za 8-icu. Hvala, hvala !! Naravno da je moglo mnogo bolje da bude da sam ciljano pravio fotku za ovu priliku, ali rekoh da je iz arhive. Uz to, ima dosta suma, pa ni obrada bas ne doprinosi mnogo, plus moje skromno baratanje sa alatkama u PS-u. Na kraju, neka teza obrada i nije cilj naseg nadmetanja, jel` da ?! U svakom slucaju, skinuo sam malo sum, doradio boje, i jos malo prekadrirao. Neko iskusniji bi sugorno vise ucinio, ali... bar sam se potrudio. Vlilis, stvarno ti "zubata" fotka. Mozda si je preostrio? Dok sam je gledao imao sam utisak da si bas tako hteo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 14, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Slonche nije stiglo na vreme. Ugac, ovo je bas zanimljivo. Kako si to napravio?(tutorijal) Extra slonce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Figurica je od gipsa i oko 10 cm je dugachka, a ovo iza nje je zadnja strana nekog starog kalendara. Kalendar sam blago savio da ove linije kobajagi sachinjavaju 3D prostor. Na kraju shkljoc u makro modu poshto je sve to neka minijatura. Uspelo tek iz 5-6 puta. To bi otprilike bilo to. PS. NIsam hteo da shaljem da Vas ne oduvam. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...