Vlada GS 190 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jakna IXON, broj XXXL, ocuvana, 120 evra. 2. Kaciga SUOMY, L 59/60, 60 evra. 3. Pojas 15 evra. 4. Kofer 90 evra. 5. Letnje rukavice 10 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 571 Napisano Decembar 2, 2009 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina rukavica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan XL... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jakna 100 evra 2. Kaciga 50 evra 3. Pojas 15...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jakna 90, kaciga 40, kofer po dogovoru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 9, 2009 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kaciga,u kakvom je stanju jel puno izguljena i kakav je vizir? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 10, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kaciga,u kakvom je stanju jel puno izguljena i kakav je vizir? Posalji mi na PP e-mail, da bi ti poslao slike kacige. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 10, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me kaciga,u kakvom je stanju jel puno izguljena i kakav je vizir? Ona kaciga sto je u koferu, ona je na prodaju. Ako malo bolje pogledas, videces da je malo oguljena sa leve strane. Samo tu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 10, 2009 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan video sam da je oguljena sa strane,reci mi jel vizir puno izguljen? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 11, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije mnogo. Ali ima jedan tip kod nas sto pravi svima vizire za motore, i vizire za kacige. Moze i taman da bude. cena je 1000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A reci mi ako kupim nesto vodis na rucak ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je IVAN napravio vizir za kacigu za 1000 din,tel je 0642847847,inace moja zena je jednom prilikom nosila tu kacigu i kaze da joj je bila najbolja do sad koju je imala na svojoj glavi-i ako joj je bila velika i posluzila nam je kao prva pomoc dok joj nisam kupio novu kacigu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 12, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan A reci mi ako kupim nesto vodis na rucak ? Ma vodim te, medjedu jedan!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Februar 1, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jakna 50 Kofer 50 Kaciga 50.....hitno!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejbob 0 Napisano Februar 2, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...