Jump to content

Moto Zajednica

AKCIJA MOTO DEDA MRAZOVI-ZRENJANIN

Recommended Posts

• Zainteresovan, 875 postova

Najgore sto je gradonacelnik ljubitelj motora,a njegov sin clan foruma koji se nije nasao za shodno ni da se oglasi u ovoj temi,ali nema veze izvescemo to nekako i bez njih.Imam ja jednu ideju sad cu se cuti sa Dragicom da joj predlozim

Pozdrav

Hajde da ipak ne prenagljujemo sa takvim prozivkama, treba videti dal momak zna za akciju i problem, sto isto vazi i za Gradonacelnika... Meni deluje da je tu jedini 'problem' sa policijom koja to nije dozvolila. Sa druge strane, ne bi trebalo da policija to moze da zabrani, pa treba videti sta je pisalo u zahtevu... Samo lagano, nema potrebe za negativnom energijom.

Vidim ovde neke prozivke na racun mog oca i mene. Prvo, kao sto vidite ja sam promenio mesto prebivalista zato i nisam od pocetka ucestvovao u akciji nego sam na inicijativu par drugova isterao motor "u 5 do 12" sto bi se reklo.

Drugo, ni moj otac ni ja nismo bili obavesteni  da postoji problem sa policijom jer ja nisam pratio temu a niko od organizatora  se nije ni obratio za pomoc. Za taj problem sam saznao tek kada sam dosao do Bikers Pub-a, odnosno nama komsijama poznatijim kao "Tri Sesira".

Mozda je moja greska sto se nisam ni javio Dragici sto pripisujem svojoj nemarnosti.

A o onima koji nece da komentarisu vlasti u Zrenjaninu ja nemam reci i komentara! Ivane!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Kawasaki 636

@Bornslippy sta ti mislis da moj matori nema pametnija posla nego da trci i da gleda da slucajno ne postoji problem oko toga??

On je uvek spreman da pomogne, vas je propust sto niste trazili pomoc!

Neka se ne javljaju ljudi koji nemaju motore i nisu ucestvovali.

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Džabe je svaka akcija ako se iz nje izađe sa pokvarenim odnosima. Ona kakva god bila prođe a narušeni odnosi ostaju trajno.

Ne kvarite odnose zbog nečega što je prošlo i nemože da se ispravi. Deci trebaju nasmejani Deda Mrazovi i sledeće godine.  :)

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Najgore sto je gradonacelnik ljubitelj motora,a njegov sin clan foruma koji se nije nasao za shodno ni da se oglasi u ovoj temi,ali nema veze izvescemo to nekako i bez njih.Imam ja jednu ideju sad cu se cuti sa Dragicom da joj predlozim

Pozdrav

Hajde da ipak ne prenagljujemo sa takvim prozivkama, treba videti dal momak zna za akciju i problem, sto isto vazi i za Gradonacelnika... Meni deluje da je tu jedini 'problem' sa policijom koja to nije dozvolila. Sa druge strane, ne bi trebalo da policija to moze da zabrani, pa treba videti sta je pisalo u zahtevu... Samo lagano, nema potrebe za negativnom energijom.

Vidim ovde neke prozivke na racun mog oca i mene. Prvo, kao sto vidite ja sam promenio mesto prebivalista zato i nisam od pocetka ucestvovao u akciji nego sam na inicijativu par drugova isterao motor "u 5 do 12" sto bi se reklo.

Drugo, ni moj otac ni ja nismo bili obavesteni  da postoji problem sa policijom jer ja nisam pratio temu a niko od organizatora  se nije ni obratio za pomoc. Za taj problem sam saznao tek kada sam dosao do Bikers Pub-a, odnosno nama komsijama poznatijim kao "Tri Sesira".

Mozda je moja greska sto se nisam ni javio Dragici sto pripisujem svojoj nemarnosti.

A o onima koji nece da komentarisu vlasti u Zrenjaninu ja nemam reci i komentara! Ivane!!!

Druze Dragica ti je poslala poruku,a ti nisi nasao shodno ni da joj odgovoris.Kad sam te kontaktirao i u vezi davanjadobrovoljnog davanja krvi u NS znam sta si mi odgovorio,ali necu sad o tome.Akcija je prosla kako je prosla,mozemo sledeci put da odradimo bolje,ako budete hteli da ucestvujete super.

A sto se tice komentara sto je dao tvoj brat vezano za ucesnike bez motora kad ti budes od svojih para kupio motor onda se javi druze

Pozdrav

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Stvarno mi nije jasno sto su nekima sada krivi Rade199 i Titja...Pobogu nisu nam oni zabranili da idemo motorima kroz centar,nego policija!  ???

Ja sam pogresio sto sam ih i spominjao u ovoj temi koja je bila namenjena za jednu plemenitu stvar,a ne na kraju da se pretvori u dnevnu politiku.Necu da sad ulazim u to da li je neko znao ili ne.Ti se druzis sa njima i lepo si me kontaktirao,pitao jel treba nesto jel tako bilo?

Na kraju krajeva sprema se i akcija za uskrs pa ko hoce i moze da pomogne dobrodosao je.Eto na vreme je to objavljeno pa niko ne moze da kaze da nije bio obavesten.

Pozdrav

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Ok,jeste kontaktirao sam te u vezi pomoci za akciju i lepo si mi odgovorio.Ali moram da priznam da sam Titju bio i upoznao na toj akciji i sam mi je rekao da je jedva stigao da dodje na istu tj. pet do dvanaest...tako da...Nadam se da vise necemo o ovome,dobro je prosla akcija i gotovo  ;)

Eto,nadam se da cemo se svi zajedno okupiti za tu uskrasnju akciju,gde cemo pricati o plemenitim stvarima.  ;)

Pozdrav!  :)

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

Ljudi nemojte se prepirati! Da li postoje neki tacniji podaci o uskrsnjoj akciji?

+1...bilo je sta je bilo, bice bolje, dzaba kriviti bez razloga ikoga... a kakva uskrsnja akcija? ko ce to organizovati?

Pozdrav

Tihomire, ja sam vec tvom bratu objasnio sta je bilo, i bez razloga je doslo do prepirke! a i ti sam mozes da mi kazes u lice ako ti nesto smeta!!

Pa kad smo se dogovarali nas par sa foruma (Misa bmw i Koja Zr) u vezi ove akcije dosli smo na ideju da napravimo nesto za uskrs tako da svako sa ovog foruma ko zeli moze da se ukljuci.Takodje su dobrodosli svi klubovi tako da ko god je clan nekog kluba moze da prosledi do svog clanstva ovu ideju pa da sednemo jedan dan svi zajedno i sve lepo utanacimo.Eto toliko za sad svaka ideja je dobrodosla slobodno ih napisite ovde,a za jedno 10-ak dana ce biti postavljena nova tema u vezi uskrsnje akcije.

Pozdrav

• Svrati ponekad, 447 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500...

Čitam sve ove prepiske i ježim se, jer vas sve znam i znam da ste stvarno dobri momci, problem je što se uopšte ne poznajete i samim tim ne shvatate da svi imamo dobru nameru, privilegija poznanstva svih iz ZR koji su učestvovali u ovoj temi mi daje za pravo da odgovorno tvrdim da su svi pozitivci, i da bi ovo izravnali kako treba, napravićemo akciju u kojoj nema veze ko je ko,nečiji sin,rođak ili šta drugo, već da li je ljubitelj motocilkala i koliko mu je srce, ajde da ovo napravimo tako da se uvek kada se toga setimo lepo osećamo... Mislim da se svi slažete da treba da pokažemo da motoristi nisu samo divljaci koji luduju sa divljim mašinama, već da nas ima i civilizovanih ljudi koji zaista vole vožnju na dva točka, a pri tom su i normalni...

Evo i posta za one koji se nisu našli prozvanim u prethodnom a iz ZR i okoline su( mada će biti uskoro i teme o ovome). Došli smo na ideju da za uskrs  pomoć pružimo onima kojima je ZAISTA potrebna, a to su deca bez roditeljskog staranja, moje subjektivno mišljenje je da smo za n.g. tu malo zakazali, Dragica nije mogla, a istinske inicijative od ostalih nije ni bilo, e zbog toga ste svi, i klubovi (Vukovi,Flyersi,Mužljanci,Wrong wayevci,Babatovci,Arhangelovci....) i pojedinci koji vole i (ili)voze motocikle dobro došli da to popravimo za uskrs, biće toplije, lepo se organizujemo,sakupimo šta sakupimo, posedamo na motore i toj deci damo malo nečega što će ih učiniti srećnijim i zbog čega će razrogačiti oči i sećati se toga svaki put kad vide nekog na motoru...

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Kawasaki 636

Upravo sam pokazao caletu slike, on nije ni znao da policija nije dala, sada mi je rekao: "zezas se?".

Necemo o tome, svidja mi se  Misina ideja, treba poceti ranije sa organizovanjem i prikupljanjem sredstava.

Iskreno, ne mislim da sam presao neku granicu u svojim predhodinm postovima u ovoj temi...ali cu se i izviniti jer ne zelim da ostanem posvadjan sa ljudima koje znam dugo, i sa kojima sam prosao veci deo svojih kilometara na motoru...da ne davim, cekamo uskrs da napravimo nesto dobro  :)

pozz

Potpisujem sve sto je Misa rekao tako ajde onda da zakopamo ratne sekire i da se za 10-ak dana nadjemo svi koji su zainteresovani za ovu akciju da napravimo neki okvirni plan.Ako znate nekog ko bi pomogao ili ucestvovao obavestite ga.Kao sto sam rekao evo u ovoj temi mozemo da se prebrojimo odprilike,a od nedelje cemo postaviti novu temu pa da vidimo koliko ces nas biti.Imamo vremena 3 meseca kad bi nas se skupilo i 20-ak ovde + jos moto-klubovi mislim da bi napravili pravu stvar

Pozdrav

Hocu prvo da se vidim sa Misom za vikend da napravimo neki par u grubim crtama,pa cemo onda postaviti neku temu,a od nedelje mozemo svi zajedno da se nadjemo negde i da utanacimo detalje.Bezveze mi da postavljam temu kad ne znamo ni tacan datum kad ce se to odrzati.Do tada mozemo svi da obavestimo poznanike i prijatelje koji su u moto svetu (a i van njega),a hteli bi da ucestvuju.Ja imam jednog drugara koji je ucestvovao u svim akcijam tako da nas je vec +2.Ne moramo da zurimo iamo vremena ako se dobro organizujemo.Dragica je prosle godine skoro sve sama izorganizovala,a nas je vec skoro 10-ak.Ako podelimo poslove mislim da nece biti problem

Pozdrav

Bio sam danas u Centru za socijalni rad,oni ipak znaju kojoj deci je pomoć najpotrebnija, dogovorio se sa direktoricom da se konsultuje sa svojim ljudima na terenu i da mi do sledeće nedelje da spisak od 50-tak najugroženijih mališana. ;)

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983.

Što se nisi najavio da te dočekam, ja sam tamo zaposlen! Inače direktorica je baš bila kod mene kada je ušla koleginica i najavila te, kaže neki bajker..., Uskrs..., rekoh znam! Samo ne znam koji mu je nick na BJB  ;D

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983.

Inače na meni se slomilo prošle godine kada smo odabirali koja deca da se pozovu na dodelu paketića. Jer isto je tako Dragica došla u Centar kao i ti, a nakon petnaest minuta, Roberte daj nam decu iz tih  i tih porodica, treba ovim bajkerima...

Tako da se zna za ubuduće da zrenjaninski deda-mrazovi i zečevi imaju jaku vezu u Centru za socijalni rad!

:D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja