AHILIJE 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR JE 1996OD.UVEZEN OVE GODINE I PLACENA CARINA I POREZ.MOTOR JE KAO NOV BEZ IKAKVOG ULAGANJA.MOTOR IMA SERVISNU KNJIGU SA OVERENIM SVIM SERVISIMA.PRESAO JE 42000 KILOMETARA.IMA AUSPUH YOSIMURU.CENA 2300EVRA.ODGOVARA MI I ZAMENA ZA DRUGI MOTOR UZ MOJU ILI VASU DOPLATU.U OBZIR DOLAZI I STRANAC SA PAPIRIMA ILI BEZ.MOTOR MOZE DA BUDE I HAVARISAN.INFORMACIJE NA 063656663 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 2, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jel greška na sajtovima ili motor stvarno ima 5 brzina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima pet brzina i to mu nije nikakva mana, ide jako dobro, kao da ima sest brzina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko je registracija za ovo chudo?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1818 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1045 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pustio sam ti pp Dobro izgleda na ovim slikama. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima pet brzina i to mu nije nikakva mana, ide jako dobro, kao da ima sest brzina. Ako se ne varam RF od 600ccm ima 6 brzina. Kako to da ovaj ima 5? Ne znam zašto mnogi imaju averziju ka izgledu ovog motora kao i prema SRADu ali meni se sviđaju oba navedena modela. Ako budem imao vremena voleo bi da pogledam motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Moja zena ima averziju od R-ova zbog sedenja...kada bi videla ovaj mislim da bi mi se popela na glavu....sretno...motor je dobar...meni je prelep a i cena je vise nego korektna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan On i nije klasican R, sport turing orjentisan motor, kao Honda VFR, cak ne znam ni zasto su im dodavali ta R slova. ;D U svakom slucaju vrlo dobar motor, a ovaj primerak sa slike sjajno izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan REGISTRACIJA 23000DINARA PROVERENO DANAS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi sutra da dođem pošto sam saznao da ne radim ali nije mi baš blizu i nemam toliko vremena na žalost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan DRUZE MENE JUCE COVEK ISPALI JA ODEM U NEGOTIN DA ZAMENIM ZA NEKOG SRADA 99GOD. I COVEK KAZE DA MU JE NOV MOTOR I JA ODEM KAD ONO TAMO KO DA GA JE NEKO BACIO IZ AVIONA PRSLO SVE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ni prvi ni poslednji... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu ja to tako da kazem ako nesto nevalja da valja.Ako kazem da je motor dobar ja stoim iza toga.Niko vise nije glup proslo je to kad je moglo da se uvaljuju motori.Svaka roba ima svoga kupca ali se zna za koju cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta da se radi. Uvek će biti ljudi tog kalibra koji svoje precenjuju a tuđe potcenjuju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ovako dobar motor hoces da zamenis za bilo kakav drugi, pa i havarisan, doplacujes...?? Stice se utisak da mu onda ipak nesto fali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan nefali nista motoru nego mi se motor nesvidja izgledom a to sto bih menao za havarisan to da bi se zanimao preko zime da ga pravim farbam sredjujem da nebudem dokon.Pored ovog motora imam i r6 2002godiste koju vozim a ovo mi je drugi motor koi sluzi za da se nesto prodaje preprodaje menja sto bi se reklo da se nesto desava.Ja sam taj motor uzeo u zamenu samo zato sto je kao nov,a uzet je od deka iz grada koi je pican za motore kod njega mora da bude sve tip top. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ;D lepa makina drug stvarno ;D ;D sretno sa prodajom(a i nije skup samo ta registracija uh) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je registracija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghost_rider-zr 0 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: lazarevo Prijavi odgovor kao problematičan pa procitaj pise ti gore! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan zasto svi misle da je skupa registracija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije, toliko sam sada dao za kola. A to pitanje sam postavio jer ste me zbunili, pomislio sam da nije došlo do neke promene u cenama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Decembar 11, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko jos kakvu ponudu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 13, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Za hayabusu mozda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AHILIJE 0 Napisano Decembar 25, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan motor je za kes 2000evrica zamene mi vise neodgovaraju treba mi para posto sam nabavio drugi motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...