NIKOLA 1 834 Napisano Novembar 29, 2009 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je ocuvana , stara je pola godine , velicina XL , unutrasnjost se moze vaditi....cena 30e tel: 0641780510 Mogucnost slanja City Expresom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan sve je to lepo, ali mora da se proba, nije svaka XL glavudza ista, a bas mi treba kaciga,sa atestom, jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan A koja ti nije sa atestom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan pa ova moja sto sam uzeo za vozanje L tablica i polaganje, jbg ne moze i motor i kaciga i registracija i uplata polaganja istog dana, ko ima para, moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Decembar 2, 2009 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...