Mirkozx12 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Motor je presao 690km na 500 uradjen prvi servis.Registrovan u odlicnom stanju.Cena je 1350e,moguca zamena za manji skuter i doplatu ili nesto drugo...0638017190 0230441800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 29, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stavio si dva oglasa, a ni jednu sliku . Daj slike ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim stvarno, dok ga oko ne uvati ništa,možeš ti i svemirski brod da oglasiš na prodaju ali mora oko da ga fati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Sutra slikam moj a motor izgleda ovako samo sto je beo sa plavim nalepnicama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolko je ovo kubika kolko kosta nov ,i daj malo vise informacija posto konkretno ja nikad nisam cuo za ovog proizvodjaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan motor je 125 kubika, cetvorotaktni, jedan klip. kineski. nov kosta 1700 evra. ja imam 130 kila, probao sam ga i sasvim dobro ide. dobro je ocuvan i registrovan je. presao je 690 km. tel 063 801 71 90 i 0230 441 800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovi motori fino izgledaju na slikama, ali uzivo je kao pocket bike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 30, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Ovi motori fino izgledaju na slikama, ali uzivo je kao pocket bike. Ovo su oglasi pobogu a ne ocena modela ;D odlican prvi motoric izgleda super srecna prodaja! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jel je motor stajao kod Eko pumpe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bio je dva dana kod EKO pumpe i bas dobro ide.a evo i neka slika od mog motora.slikao sam ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan to je taj,zagledao sam ga! fino motorce! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše za jednog kineza,lepo izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Tacno,izgleda prelepo.Za jednog pocetnika je odlican.Eh da je ovakvih bilo u vreme kad sam ja bio mlad,nego smo jasili apence i poneki MZ ili Jawu.Danasnja mladez bi odmah na HILJADARKU i bar 150 konja.Bogami po novom zakonu ce to morati da sacekaju i da prvo stasaju kao pravi vozaci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Decembar 2, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan I još zajebavaju. Te ne valja ovo, te nevalaj ono, a kad sve valja onda nema dovoljno para. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da nema para zato i pristajem na zamenu uz doplatu,samo malo je ozbiljnih kupaca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ajde mladi bajkeri djte neku ponudu pa da razgovaramo 0638017190 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 27, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel' onaj Suzukijev 'R' na njemu fabricki ili si ti nesto grunfovao? Ako je fabricki, onda je stvarno tuzno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkozx12 0 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan To je fabricka nalepnica samo na Suzukiju pise GSX i ono R a ovde SXR i ono R.To su oni nalepili da lici na Suzukija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...