velikimeda 0 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bliok 62 jug Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja malo da se pohvalim. Danas su mi zavrseni crash barovi za Bandita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano Novembar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepi i snažni Ali sirena je najbolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 29, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A danas si ih već overio. Pa ne mogu ja to da farbam svaki dan, aman! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velikimeda 0 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bliok 62 jug Prijavi odgovor kao problematičan Overio i mogu da potvrdim da su veoma kvalitetno napravljeni. Posle klizanja, odrani su samo oni (zastitli su hladnjak, razervoar i dekl) i malo je zagrebana plastika repa. Sta da kazem, blatnjava krivina i bandit nikako ne idu zajedno. Nauk za ubuduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano Novembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je što tebi nije ništa a Scuba neka farba, šta mu fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da si ih montirao na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano Novembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...u poslednjem trenutku... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Novembar 30, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, a ja sam rizikovao i nisam hteo da ostavim motor kod Vlade u garazi. I isplatilo se, Fruska gora, 250 km, ''Zuta kuca'' ... ali o tome uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monk 0 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Overio i mogu da potvrdim da su veoma kvalitetno napravljeni. Posle klizanja, odrani su samo oni (zastitli su hladnjak, razervoar i dekl) i malo je zagrebana plastika repa. Sta da kazem, blatnjava krivina i bandit nikako ne idu zajedno. Nauk za ubuduce bio sam tamo, i sve video, medjutim kako sam se okrenuo da pogledam tako je moja tenere krenula na desno i, eto i mene u blatu sve u svemu bila je lepa voznja u nedelju ujutru prvi suncani vikend idemo ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5780 Napisano Decembar 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi duh Pogledao sam prekjuče Davidov motor, tačno je tako kao što je rekao, kreš bar sa leve strane je ogreban u dužini od nekih 10-tak cm, skinut gornji sloj boje i osnovna boja ispod, motor nije ni pipnut. Crash-barovi su odlična zaštita pri padovima na 0 na sat i manjim brzinama, naravno da pri velikim brzinama i jakim udarima ne postoji sigurna zaštita...ali to je već "borba za život" i tu se motor manje gleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje cevke si koristio za krash barove, ako ih nisi gotove nabavljao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 4, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Koje cevke si koristio za krash barove, ako ih nisi gotove nabavljao? Naravno da sam nabavio gotove cevke, nisam ih ja pravio. Nemam baš toliko uslova :D šavna cev, fi 21.7mm, debljina zida 2.1mm, testirani var duž cevi sve resto pravim sam oprosti, nisam ukapirao šta me pitaš pa ti kažem sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...