djoomla 2 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan dakle, trebam masku i one crne plastike sta idu oko sata , iznad osiguraca i tanka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan imao bokilic potrazi u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan to je od 1400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan dakle, trebam masku i one crne plastike sta idu oko sata , iznad osiguraca i tanka ! Imam maku od 2008 god. Jel ti odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan dakle, trebam masku i one crne plastike sta idu oko sata , iznad osiguraca i tanka ! Imam maku od 2008 god. Jel ti odgovara? Xexe kad pre a samo shto sam krenuo da napisem.... Evo i koja slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan momci, trebam za gsxr 1300 tj. stari model, ovo je od nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je za GSXR-1300,jedino shto nisi spomenuo koji model. Nabudzi nekako ovu,shta ima veze. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan imam masku sa malo ostecenja, vidi se na slikama, ako si zainteresovan javi se na pp ili 064/167-67-70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...