Biker Q 1643 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam u Smederevskoj Palanci postoji firma koja pravi dihtunge, mogu br da nabavim verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Maj 29, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda i dihtung izmedju cilindara i bloka ? izvinjavam se bio sam u guzvi nekoj pa nisam obratio paznju... da, na duhtung glave sam mislio, a kad se vec otvara mogao bi i taj izmedju cilindra i bloka da se zameni... Biker Q ako bi mogao br da nabavis bilo bi odlicno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkimajur 0 Napisano Avgust 29, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda CM 125 T Prijavi odgovor kao problematičan Meni je potrebna bobina za CM 125 T. Da li neko zna gde mogu naći, može i polovna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 9, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan imam celu hondu cm 125t iz 82 sa papirima 6v sa anlaserom ispravna neregistrovana ako bi je neko kupio javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosko 1312981 0 Napisano Maj 19, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Trazim vec duze poklopac tj.masku koja ide nastranu gde je akomulator (desna strana) za Hondu coper custom 125. da li neko moze da mi pomogne i kaze gde bih mogao to da iskopam. Nov sam u ovome pa se ne snalazim bas najbolje. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan1408 0 Napisano Avgust 21, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege,crkao mi je regler na hondi CM 125 86 godiste i prerovio sam pola Srbije da ga nadjem,niko nema.u pitanju je regler od 6V 4 pina 4T masina.ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...