lalajko 2024 Napisano Novembar 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da, zadnja mi je novija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mizernu cenu MITAS gumu dobijamo loshu gumu, nesigurnost, stalnu brigu u voznji, Pa eto, oko ovoga se ne slazemo. Ja prodjoh Srbiju s' kraja na kraj, a nisam klizao, osecao nesigurnost i pogotovo stalnu brigu u voznji. Sta sad? Pa ne moramo da se slozimo, eto ja mislim da na gumama ne treba stedeti, i da za malo vise para moze da se kupi mnogo bolja guma od Mitas-a. Sad svako je slobodan da radi sta hoce sa svojim motorom i glavom koju na njemu vozi. Danasnji pad u Zemnunu potvrdjuje da je MITAS najobicniji TRASH koji je po mokrom opasnost po zivot i bezbednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 28, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Da, zadnja mi je novija. Izvini , nisam te bas najbolje razumeo . Sa zadnjom gumom si presao 30,000 km ili sta ? Za mizernu cenu MITAS gumu dobijamo loshu gumu, nesigurnost, stalnu brigu u voznji, Pa eto, oko ovoga se ne slazemo. Ja prodjoh Srbiju s' kraja na kraj, a nisam klizao, osecao nesigurnost i pogotovo stalnu brigu u voznji. Sta sad? Pa ne moramo da se slozimo, eto ja mislim da na gumama ne treba stedeti, i da za malo vise para moze da se kupi mnogo bolja guma od Mitas-a. Sad svako je slobodan da radi sta hoce sa svojim motorom i glavom koju na njemu vozi. Danasnji pad u Zemnunu potvrdjuje da je MITAS najobicniji TRASH koji je po mokrom opasnost po zivot i bezbednost. Greco , ko je to pao danas u Zemunu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 29, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu! ;D Trenutno je na motoru Mitas koji je presao *ne znam ni ja koliko, mozda 7-8000 km* i nisam bas zadovoljan. Na mokrom su katastofa, a na suvom djene, djene. U svakom slucaju, Mitas u ovom sad stanju nije guma za opusteno vozikanje po krivinama. Anakee mi je previse daleko i meko, a Tourance je za sad najbolja prilika s obzirom da ce sledece leto da se dosta vozi po asfaltu sa sve veš mašinom u koferima. Ako ces vise po asfaltu, onda Tourance EXP i neces zazaliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, od 19-og mozes slobodno preko, pa kupuj sta ti je volja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, od 19-og mozes slobodno preko, pa kupuj sta ti je volja! Stao rat?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo Conti Escape u motobox-u pre 15-ak dana... ista dimenzija, 140 zadnja 90/90 prednja...snizenje 25%, obe gume izasle nesto sitno ispod 11000 din. Jedino sto je na toj zadnjoj dot krajem 2007... Tourance sam imao do sad i mogu da kazem samo da je i ovako potrosena drzala odlicno. Sigurno je bolja od Conti Escape-a ali i dosta skuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 30, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojim Hedenauouom prezadovoljan, poslao sam meil bivšem vlasniku čim mi javi forwardujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojim Hedenauouom prezadovoljan, poslao sam meil bivšem vlasniku čim mi javi forwardujem Heidenau K60 je na oko interesantna guma ali je moguce da deli sudbinu Mitas-a . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E jesu dobre one Shejtanove Continentalke, malo malo pa tras ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E jesu dobre one Shejtanove Continentalke, malo malo pa tras ;D ;D ;D ;D ;D Moje su putne a ne off gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 1, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I sta ispade, koja je guma je najbolji kompromis, za off i road. Interesuje me posto bi i ja trebao da se ponovim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan I sta ispade, koja je guma je najbolji kompromis, za off i road. Interesuje me posto bi i ja trebao da se ponovim. Za neki balans izmedju asfalta i blatnjavih puteva definitivno Michelin Sirac ili Metzeler Sahara, a ako vise forsiras tvrdje podloge i eventualno zemljane puteve Metzeler Tourance ili Michelin Anake Ako je samo asfalt Metzeler Tourance Exp A za blatnjave drumove i planinske predele Metzeler Karoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Michelin T63... U odlicnom stanju-imaju,mozda 2-3 voznje(u lokalu)... 90/90-21; 130/80-18; Ja ih prodajem za 100 evrica... Ako ima zainteresovanih,slikacu ih i postaviti slike... Dotle, 061/161-05-41 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 1, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni i Kepi treba komplet sa 17 pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I sta ispade, koja je guma je najbolji kompromis, za off i road. Interesuje me posto bi i ja trebao da se ponovim. Za neki balans izmedju asfalta i blatnjavih puteva definitivno Michelin Sirac ili Metzeler Sahara, a ako vise forsiras tvrdje podloge i eventualno zemljane puteve Metzeler Tourance ili Michelin Anake Ako je samo asfalt Metzeler Tourance Exp A za blatnjave drumove i planinske predele Metzeler Karoo Evo Kobra, covek ti je sve jasno obrazlozio, pa ti sad izaberi ako je lako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 1, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti kazem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E jesu dobre one Shejtanove Continentalke, malo malo pa tras ;D ;D ;D ;D ;D Moje su putne a ne off gume To se kaze " krenuo bez ku... u svatove" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin T63... U odlicnom stanju-imaju,mozda 2-3 voznje(u lokalu)... 90/90-21; 130/80-18; Ja ih prodajem za 100 evrica... Ako ima zainteresovanih,slikacu ih i postaviti slike... Dotle, 061/161-05-41 Ivan Postavi slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 1, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da u Srbiji ne mogu nigde kupiti gume za Africu 140/80 17 i 90/90 21? Nema Metzeler, nema Pirelli, nema Continental, nema Mihelin, pa sta ima? Kontaktiraj Beru 0628240866, on dovlaci robu iz Louis, Pollo, Auner Touratech, itd Ja sam primetio da u Srbiji gume jako dugo stoje na lageru kod prodavaca (slab promet). A nasi uvoznici znaju da uvezu gume koje su stajale bog te pita koliko u nekom magacinu po njima povoljnim cenama, a nama prodaju kao "sveze". Kad kupujes Srbiji dobijas novu gumu al staru nekoliko godina, jer niko ne proverava kad je proizvedena. Mislim da je starosni limit pet godina bez obzira na kilometrazu posle toga fabrike ne garantuju za nju. U pitanju su razlicite mesavine gaznog sloja i bokova i tu vremenom dolazi do odvajanja i pojave pukotina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Kepo kontaktiraj Miksera iz Kg-a! 065-5350350. Ja sam uzeo Anakee, bile su 190 E sa sve unutrasnjim gumama! Tourance je bila cini mi se 195 E sa unutrasnjim. Naravno ako ne zelis unutrasnje cena ide dole. Gume dolaze iz Svajcarske. Stigle su za veoma kratko vreme, DOT 05/09. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta sam uspeo da nadjem. Ima li ko iskustva sa ovim gumama? Bridgestone tw 101 152 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzimaj, bolje su od tih sto imas. Ionako ces ih ogluiti sledecu sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Decembar 2, 2009 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Podeljena su misljenja za Trailwing 101/152.... http://www.xrv.org.uk/forums/transalp/11335-bridgestone-trail-wing-tyres-any-good.html Ukratho Trailwings-Deathwings za nekoga, a za nekoga su OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 2, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ukratho Trailwings-Deathwings za nekoga, a za nekoga su OK. Kao i Mitas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...