XXXL 645 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Poklanjam nosac kofera za Kawasaki ZZR600 (na njemu je bio). Da li odgovara za neki drugi motor - stvarno ne znam. Nosac je rucne izrade, obican, nije izgreban ili nesto slicno.. reklo bi se - korektan. Bio je na Kawi od mog prijatelja (Kudos 2 Vex :) ), ta kawa je prodata a nosac je ostao kod mene u garazi. Nosac nije na prodaju pa bi bilo lepo kada bi zavrsio kod nekoga kome stvarno treba (a ne za eventualnu preprodaju ). Ako nekome stvarno treba, moze da baci pp i dogovoricemo se oko preuzimanja. Ako nekome treba i slika, mogu da okacim i neku sliku ovde, nije frka. Jedna napomena - nosac je bio na Kawi ZZR600 koja je bila 1994. god. Meni je svaki ZZR600 isti nevezano za godiste al mozda ima neka caka oko samog kacenja nosaca na bajk pa reko' samo da napomenem koje je god. bio motor. Sam kofer nije dosao uz motor. Toliko od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dva puta pucao nosač kofera i sada sam u strahu da mi negde ne spadne koferče ako se niko nije javio meni bi odgovarao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Nosac je rezervisan Iskreno, mislio sam da retko kome moze da zatreba kad ono bas suprotno Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...