zikaslika 136 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao mi drugar iz Slovenije mejl... (Vozač honde vozil je približno 145 km/h. Vozač VW koristio je mobilni telefon, kada je izlazio iz sporedne ulice, očigledno nije videl motoristu. Reakcija motoriste očigledno nije bila dovoljno brza da bi izbegao nesreću. U avtu su se nalazila dva putnika. Sila udarca motora odbila je avto 20 metrov, od kraja, gde je došlo do sudara. Sva tri učesnika (dva u atomobilu i motorista) poginuli su na licu mesta. Ovo prikazivanje postavljeno je Moto sajmu u okviru policijske akcije sigurnosti u saobraćaju.) DA LI NEKO VIDI OVDE MOTOR!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj auto je morao biti isecen na licu mesta da bi se povadili nastradali, pa ponovo sastavljen za izlozbu. Dal' su ga verno sastavili, ne bih znao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Novembar 25, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj auto je morao biti isecen na licu mesta da bi se povadili nastradali, pa ponovo sastavljen za izlozbu. Dal' su ga verno sastavili, ne bih znao. Nisam bas siguran, a Ti vidim srecan si sto si nisi nagledao izuvanja iz cipela (a cipele ostanu uredno vezane?)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj auto je morao biti isecen na licu mesta da bi se povadili nastradali, pa ponovo sastavljen za izlozbu. Dal' su ga verno sastavili, ne bih znao. Nisam bas siguran, a Ti vidim srecan si sto si nisi nagledao izuvanja iz cipela (a cipele ostanu uredno vezane?)... Nazalost, video sam par puta, ali u pravu si, nisam se nagledao. Samo, jedno su cipele, a drugo je metal. Vidi se na slikama gde je seceno. Ne umanjujem stravicnost prizora, samo kazem - neko mnogo morbidan je sastavljao izlozbu, pa se pitam da li je mozda u svojoj morbidnosti malo preterao sa rekonstrukcijom. Verovatno je da je auto vec bio razdvojen na dva dela i motor izvadjen iz auta pre nego sto je prva fotografija napravljena na licu mesta, pa je "umetnik" sastavljao po pretpostavci kako je to sve moglo da izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jezivo......bas je za nauk..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan (Vozač honde vozil je približno 145 km/h. Vozač VW koristio je mobilni telefon strašno... trenutak nepažnje i gotovo... samo želim da napomenem da je brzina bila 100km/h možda bi došlo do udara al bi svi bili živi da je vozio 60-80 stigao bi ili da zakoči ili da izbegne... razvući 150 u naseljenom mestu gde može da ti izleti: - kuče - mače - dete - penzioner - vozač golfa II-ke - traktorista - kamiondžija - podmornica... najlakše je odbiti na gasu u gradu... znam da će mnogi da me popljuju, ali svaki put kad vidim nesreću me zaboli daleko bilo kao da je neko moj (uvek bi mogao da bude neko moj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Ne umanjujem stravicnost prizora, samo kazem - neko mnogo morbidan je sastavljao izlozbu, pa se pitam da li je mozda u svojoj morbidnosti malo preterao sa rekonstrukcijom. Verovatno je da je auto vec bio razdvojen na dva dela i motor izvadjen iz auta pre nego sto je prva fotografija napravljena na licu mesta, pa je "umetnik" sastavljao po pretpostavci kako je to sve moglo da izgleda... Samo da dodam, bajkerski sajam u Swedskoj, ima vec sigurno 4godine od tada, toliko su ove fotke stare. Ne mogu da se setim tacno ali bilo je polemike oko toga da li je slucaj pravi ili konstruisan od strane policije, ali po mom misljenju ne bitno. Poruka je jasna i ako se radi o podizanju svesti vozaca automobila i motorista sto je ovde slucaj, onda je itekako korisna. Masa vozaca automobila se oseca bezbedno u odnosu na bajkere i ove slike mogu posluziti da ih uvere u suprotno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Strava i uzas. Najezio sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Morbidno jeste, ali ostavlja jasnu poruku A i vec je bilo, kao sto rece stare su slike http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=20580.0 http://www.facebook.com/group.php?gid=35969469513&ref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Novembar 26, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan u od kad je ovo..... u trenutko sam pomislio da nije jos neki pacijent. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Auh! Čak i da jeste montaža, poruka koju ima ova, ne znam kako da je nazovem, konstrukcija, jasna je k'o dan. Iz psihološkog ugla gledano, ovo je takođe vrlo korisno: u svest se mnogo bolje urezuju slike od reči, tekstova, novinskih članaka, zakona. Kada vidiš ovakav ili sličan prizor, razmisliš dobro kako ćeš da voziš po gradu (i ne samo po gradu) nadalje, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me pamcenje sluzi video sam ove slike posle udesa, na licu mesta, slikane tokom uvidjaja, auto je bio na krovu, a vozac je odleteo kroz svoja vrata, a pazljiviji su mogli da uoce osusenu krv na naslonu za glavu vozaca, a cini mi se da je brzina bila oko 200kmh, u svakom slucaju strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto da stave na Trg Repulike kao instalaciju, jos samo da se nadju dobrovoljci za performans! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Novembar 28, 2009 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Zjuu jezivo... jezivo.. ne dao Bog nikom.. Pamet u glavu, 5min. ni tamo ni vamo.. Juche je mene i tjaleta preticao jedan motor... trkachki samo nisam mogao da vidim koji je, poenta je da nas je pretekao i to dok smo se spushtali sa mosta gde je bila puna linija, a mi smo morali da kochimo kako se on ne bi ubio jer je sa suprotne trake dzip pocheo da mu ablenduje da prestane preticanje jer ovaj ne moze da zakochi, i na kraju kad smo se spustili sa mosta.. on je bio na istom semaforu gde i mi... al je mnoge ugrozio... i eto chemu to? Zaista 5min ni tamo ni vamo.. zivce u dzep i opushteno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strašno :-X Meni je jedna slika ostala u sećanju a tome ima jedno 10god,kad se CBR 60O zabio u Rešo 4 ,ali kao strela je uleteo u njega i prevrnuo ga i ostao tako zaboden,lik naravno poginuo a drugi sa težeim prelomima a ovo je stvrano da ne veruješ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti hvala sto si postavio ovo da vidimo(((((((((((((((((((( Sto se mene tice ja sam zazalio sto sam otvorio ovu temu da vidim.....ali ja postujem sve pa ako je neuk nekome neka je.......... Samo sto ja imam mnogu uzasniji nauk............znas ides vecom brzinom od 150 i onda ti automobil zatvori put a tvoj mozak stigne da registruje da se nista nemoze uraditi i da je dosao KRAJ.........nisam imao vremena ni gasss da oduzmem a kamoli da kocim.......steta sto taj nauk stoju zauvek u mojoj glavi pa kada mi neko proviri sa desne strane odsecaju mi se ruke i noge.....ako je bas bilo opasno par sati nemogu doci sebi od tog uzasnog osecaja. Par puta posle takvih situacija sam stajao i prosetao da se smirim jer nisam mogao da vozim dalje. Interesantna stvar je da se to stalno desava na datu situaciju, pa cak ako me neko vozi u kolima ( nemoram ja da vozim ) pa cak i autobusom ako idem i to vidim ista stvar se ponavlja uvek.......... Kad bi vam ja moju situaciju preneo iz glave ovako nesto strasno se nikada nikome od nas nebi dogodilo............ Nazalost cesto smo zrtve tudjeg nemara i bahatosti ( vozaca automobila )..........to su oni sto nas mrze sto smo prvi na semafopru pa cesto imam utisak da zele namerno da nas gaze pa to i rade...........da je to tacno dokaz je i nedavna pogibija mog prijatelja Milana koga je ona kuska ubila bez ikakve sanse da prezivi ( pise u crnoj hronici )............... Ma stvarno mi nije dobro posle ovog........izvinjavam se sto mozda malo preemotivno pisem....pozdrav i cuvajte se da ovo nebi gledali NIKAD!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je morbidno i nije uopste dobronamerno postavljeno al vakat je uvek bilo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...