muljaz 2085 Napisano Novembar 24, 2009 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakv problem kad rikne xenon. Izvadite dzek koji ste utakli u balast i na njega nasadite H4, H7 ili koju vec obicnu sijalicu i vratite tamo gde je nekad pre xenona bila ista takva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 24, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakv problem kad rikne xenon. Izvadite dzek koji ste utakli u balast i na njega nasadite H4, H7 ili koju vec obicnu sijalicu i vratite tamo gde je nekad pre xenona bila ista takva pravo zboris sinko meni su jos i dalje stari konektori "u zraku",pet sekundi posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan A možda i kupiš ksenon sijalicu sada (tj dok si u lokalu-kući) i lepo je staviš fino umotanu/obezbeđenu u kofer ili pod sedište i nosiš sa sobom po vukojebinama, i nema problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 25, 2010 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan U evropi za motorcikl nije potrebno imati prskalice za xenone i automatko nivelisanje visine , provereno i pitano u Nemackoj gde sam i ugradio doticne, ali nedozvoljeno je imati dva xenona na motoru upaljena u isto vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2085 Napisano Januar 25, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...ali nedozvoljeno je imati dva xenona na motoru upaljena u isto vreme. Zato sam ja moje skinuo. Nije po evropskom standardu, a i izazivali su veliku zabunu kod okoline. Misle ljudi da je svanulo kad naidjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 25, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja moje skinuo. Nije po evropskom standardu, a i izazivali su veliku zabunu kod okoline. Misle ljudi da je svanulo kad naidjem Da,da... prodjes nocu nekom ulicom, a ono svi ustaju da idu na posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2085 Napisano Januar 25, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da... prodjes nocu nekom ulicom, a ono svi ustaju da idu na posao... :) Samo da napomenem moj slucaj sa xenonima. H4 i rade mi dve sijalice u isto vreme. na sijalicama ima neki limcic koji drzi neko vlakno ili sta vec i valjda odbija svetlo u socivo. Taj lim nije simetrican i obe sijalice su iste, a trebalo bi da ima leva i desna. leva mi je sijala kako treba, a desna je odbijala u kraj fara i pravila neku senku pored puta koja mi je strasno skretala paznju i nervirala me. Zbog toga sam morao na kraju da ih skinem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan kad ste vec kod xenona da vas pitam imam r6 i sami znate da mu je desni far kratko svetlo a levi dugo sta da stavim od ksenona tj.moram li staviti kao sto je bilo ili obadva kratka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2085 Napisano Januar 25, 2010 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakva je situacija kod tog sto ima dva desna fara . Ako ti je jedan far kratko, a drugi dugo onda stavis samo u kratko. Moglo bi i u dugo, ali jos uvek su ove sijalice slabe sa grejanjem pa se malo gubi kod ablendovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan kad ste vec kod xenona da vas pitam imam r6 i sami znate da mu je desni far kratko svetlo a levi dugo sta da stavim od ksenona tj.moram li staviti kao sto je bilo ili obadva kratka kao sto je bilo, jedan kratko, jedan dugo, idu h7 sijalice, preporuka 6000k, cena na pp.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...