RaDic.brate.cfC 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan U dobrom stanju , nova prednja guma , zadnja guma je dobra , uradjen servis , mali potrosac ,vodeno hladjenje,disk napred i nazad . 1400 e nije fiksna , moze zamena ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ćemo imati zadovoljstvo da vidimo po koju sliku tvog ljubimca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike ;D To je taj motor,slike mi je dao Radic. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaDic.brate.cfC 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tici posto ja ne znam da ubacim slike jbg kada sam nov ovde taj poklopac od auspuha je promenjen samo da se zna ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Objasnio sam ti kako, ides tamo na dodatne opcije i stavis sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep i kvalitetan skuterčić. Kakva te zamena zanima? Za nešto skuplje uz tvoju doplatu ili za jeftinije i da ti se doplati? Da li bi u zameni želeo skuter ili motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaDic.brate.cfC 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pa nzm , necu da menjam uz moju doplatu sve drugo bi moglo da dodje u obzir...Moze i da dodje u obzir skuter,quad ili veci motor ... Pa sada sta nude , videcemo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaDic.brate.cfC 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan A sta je PP? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 25, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan privatna poruka idi tamo u moje poruke gore sto ti pise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...