maksimovic miladin 0 Napisano Februar 1, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: SVICERSKA Prijavi odgovor kao problematičan 33 godine,ozenjen,otac troje djece,i vlasnik momentalno 11 ljutih masina preko 6oo ccm.inace sam galvanista i radim na kromiranju marerijala a specijalnost sta drugo do moto dijelovi,za posao sam uvijek tu zato ako vas sta interesuje u vezi motora tu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 1, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! e, to se zove predstavljanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 1, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao sokole! Trebaces nam ti odje dosta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 1, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao druze,da nebi tebe nebih sada imao hondu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9568 Napisano Februar 1, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Cao i dobro dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 2, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 2, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Februar 2, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosho i svaka ti chast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 2, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Februar 2, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao javi mi na P.Poruku gdje zivis i BR.Mobilnoga da ti se javim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2626 Napisano Februar 2, 2007 Braveheart, 700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ema 0 Napisano Februar 3, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: montenegro Prijavi odgovor kao problematičan kakav covjek,svaka cast i za svaku pohvlau Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Februar 3, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!pozzzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mida 0 Napisano Februar 3, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Arth Goldau Svajcerska Prijavi odgovor kao problematičan kakav covjek' date='svaka cast i za svaku pohvlau [/quote'] :oops: mehvali me toliko pocrvenecu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 3, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao javi mi na P.Poruku gdje zivis i BR.Mobilnoga da ti se javimbrate cigo miladn je pravi covek,pozdrav obadvojici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ema 0 Napisano Februar 3, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: montenegro Prijavi odgovor kao problematičan kakav covjek' date='svaka cast i za svaku pohvlau [/quote'] :oops: mehvali me toliko pocrvenecu i jos skroman,pa gdje to ima,eh :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...