gavrolini 2754 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi ona plastika koja ide na zadnju viljusku po kojoj klizi lanac. Motor je zx6rr 2004. verovatno odgovara i od 636 i mozda jos nekih motora.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan zar je moguce da niko nema? ako neko nadje neka mi javi na 0641636230 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan uzmi i naprvi je,to ti je najlakse.uzmi polipropilena (ona ti je mekana nece nimalo stetiti lancu,imas je na branicima od fiata najvise i najlakse ti je naci) izvaris,namontiras...neces to lako naci,obicno daju ljudi uz viljusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 21, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam od Kawe KX 450 Motocross novu,ali treba proveriti dali moze da se napasuje!Slikaj tvoju ipusti sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam od Kawe KX 450 Motocross novu,ali treba proveriti dali moze da se napasuje!Slikaj tvoju ipusti sliku! kako da je slikam kad je nemam ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...