moNSster 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan konačno evo nešto mojih radova pa vi procenite!!Započinjem biznis airbrusha na ovim prostorima,pa možda nudim povoljnije uslove od drugih!? TNX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moNSster 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ovaj suzuki čeka lakiranje pa će biti pravih fotki!Za sada ovako u delovima,ide u kompletu sa kacigom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit Honey 1 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lepo.....moze jos slika ili nam reci gde tacno zapocinjes biznis,pa da se licno uverimo u kvalitet i lepotu airbrusha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moNSster 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad sa okolinom!Neki radovi su iz Hrvatske i BiH,kros je iz Sr KArlovaca a suzuki i kaciga iz Bukovca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moNSster 0 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda od toliko pregleda da niko nema nikakav komentar!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trazis za crtanje 2 iste slike 10x10 cm na rezervoaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moNSster 0 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sve zavisi od zahtevnosti slike,stavi je na temu da vidim ili opiši ako je moguće!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kad sebudemodlucio javicu ti. Tobih uradio zato sto bih trebao da ispeglam rezervoar na mestu gdesam ga ulubio pa posto je tesko naci original farbu i posto je tesko ofarbati samo taj deo onda bih uradio neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moNSster 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hOKej,ti odluči,veličina znači neigra previše,nego zahtevnost same slike,baš zato to je mala slika nebi valjalo da je komplikovana i sa puno detalja! Možeš mi poslati fotku sadašnjeg stanja pa da ti ja odradim neke predloge i varijacije ,sa cenama za svaku,pa da ti bude lakše da se odlučiš!? ZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da se vidi. Malo ulubljenje koje se tesko ispravlja bez ostecenja farbe. Ajde kad odlucim javicu se. Radnim danima sam u Novom Sadu tako da sve mozemo da resimo. Tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze jos slikica cisto da imamo svi da vidimo radove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moNSster 0 Napisano Novembar 23, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan titja,fotka mi treba čisto da vidim na kom mestu je tačno oštećenje,pa da mogu da uklopim neku sliju!?Ako si u NSu cimni na 0642303096,pa da se nekako sretnemo i to!?0642303096 Pera Fotki imam još nešto,ali su u nekom ludom formatu,pa ih neprima forum!Kada ih nekako prebacim,stavljam ih odmah!! ZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Novembar 23, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogu jedino rec` sa srecom ti bio pocetak biznisa! Nadam se da ces biti uspesan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moNSster 0 Napisano Novembar 23, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan tNx Man,video sam još ranije vaše radove i pozdravljam svakog ko se bavi sličnim stvarima!! ZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan nemoj toliko da se hvalis,pokrast ces nam musterije ;D nego,dobio sam info da se kod Vas mogu kpiti HOK boje,jesi upoznat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 20, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan http://sphotos.ak.fb...2_5227207_n.jpg Ja bih ovakvog debeljka na kacigi....jel to moguce i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 6, 2011 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan nensy odkud ti ova slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...