davidoff 27 Napisano Novembar 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad idem sa porodicom iz grada i na Zrenjaninskom putu u visini Hotela ELEGANCE na semaforu udes cini mi se Suzuki GSXR-a K7 i Opel Astre karavan ljubicaste boje,kad sam ja prosao jos policija nije dosla ali su decka koji je vozio odvezli (kako ne znam),na putu je ostala patika i ne tako jako ostecen K7! Mislim da je u pitanju bilo preticanje kolone i da se u medjuvremenu otvorio semafor tako da su vozila iz suprotnog smera krenula sa semafora a kolega je hteo da se vrati u svoju traku pa je upao u "makazice",posto je auto ostecen sa prednje leve (vozaceve) strane a motor je ostao u svom smeru okrenut naopako! Ako neko ima neke informacije kako je i ko je decko neka javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 18, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Au komso, procicu ja tuda pa javljam ako saznam nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Au komso, procicu ja tuda pa javljam ako saznam nesto. Ako nesto saznas odma javljaj! Nije izgledali ni malo lepo,kad sam video patiku pored auta preseklo me u stomako u sekundi a tek kad sam video decka koji je stajao pored motora (verovatno su vozili zajedno) je bio u soku gleda u prazno,vrti kacigu...........daj Boze da je sve ok sa kolegom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 18, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam cuo u pitanju je Robert iz Irgota, ne znam da li ga znas. Uglavnom dobro je, ne znam kolke su povrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 19, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam cuo u pitanju je Robert iz Irgota, ne znam da li ga znas. Uglavnom dobro je, ne znam kolke su povrede. Ne,neznam decka ali nema veze hvala Bogu da je sve ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi rekli u Urgentnom da je sinoć oko 19h primljen jedan motorista sa lakšim povredama ekstremiteta ali je posle snimanja i kraće intervencije pušten kući. Ako je to ovaj momak, onda bez brige! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...