kepo 4527 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Skoro negde listam Motoreviju i uvodnu rec g.din Kristijana Ticak, i pored ostalog spominje se super teska enduro elita. Bmw kao vodeci, KTM je isto tu negde, Suzuki odustao,Stelvio, Dukati se sprema, itd. Poslednji japanski mohikanac je Varadero XL 1000, kojem se saljivo pripisuje da je sa svojih 280kg vise blizak nekom SUV vozilu nego A kategoriji. U kasnijem poredjenju BMW-a ADV, KTM ADV i Stelvia u karakteristikama se spominju tezine spremnih motora za voznju od 274 , 233 i 285 kg. Nejasnoca u celoj prici je: Zasto se Varaderu masa od 280 kg motora spremnnog za voznju pripisuje kao jedan veliki nedostatak u odnosu na konkurenciju, i potreba da japanci odgovore sa novim i laksim modelom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 16, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nisu tocni ti usporedni testovi,kao i gume.Nazalost,sve je stvar u tome koja firma koliko plati i uvijek ce tako biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BMW ADV 258kg pun KTM ADV 237kg pun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan od spomenutih motora nije za blato i pesak ,nije im namena takva.Stoga veca tezina ne utice nagativno na ocenu motora te klase,pre bih rekao obrnuto.Na tezem motoru se osecam sigurnije.Tu je bocni vetar,velika brzina i druge stvari gde stabilnost mnogo znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 16, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugovi, ja, gospodja, motor i koferi teže pola tone i baš mi prija, fino se vozi, pogotovo u krivini je kao zakucan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugovi, ja, gospodja, motor i koferi teže pola tone i baš mi prija, fino se vozi, pogotovo u krivini je kao zakucan. Bravo Tomo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan BMW ADV 258kg pun KTM ADV 237kg pun Ne mogu da verujem koliko variraju de cifre. Na uporednom testu u Motoreviji, BMW je predstavljen sa tezinom od 274 kg spremnim za voznju. Pa drugovi, ja, gospodja, motor i koferi teže pola tone i baš mi prija, fino se vozi, pogotovo u krivini je kao zakucan. Aaaaa zato se Mina okrece i skloca aparatom, dok ga Mikulanac domacinski pegla ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BMW ADV 258kg pun KTM ADV 237kg pun Ne mogu da verujem koliko variraju de cifre. Na uporednom testu u Motoreviji, BMW je predstavljen sa tezinom od 274 kg spremnim za voznju. Imao... izmerio sa punim rezervoarom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan BMW ADV 258kg pun KTM ADV 237kg pun Ne mogu da verujem koliko variraju de cifre. Na uporednom testu u Motoreviji, BMW je predstavljen sa tezinom od 274 kg spremnim za voznju. Imao... izmerio sa punim rezervoarom ;D Da nisu uracunati alu koferi u tih 274 kg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan BMW ADV 258kg pun KTM ADV 237kg pun Ne mogu da verujem koliko variraju de cifre. Na uporednom testu u Motoreviji, BMW je predstavljen sa tezinom od 274 kg spremnim za voznju. Imao... izmerio sa punim rezervoarom ;D Da nisu uracunati alu koferi u tih 274 kg? Ne ne samo tormo i tecnosti... a koferi su po 2-3kg valjda... ebemliga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja bih želeo da znam koliko je teška RD03 i to 'neto' a lako ću mu ja dodati gorivo, ulje, tečnost za hlađenje, kofere, nosače, barove i sebe! Tako i za te ostale modele. Jedni druge cinkare a kome je verovati...pa stočnoj vagi...lepo se popneš i izmeriš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan motor je da se vozi, a ne da se meri! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i penis je za polni odnos, ali mnogi vole da ga mere.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 17, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan oooo daaa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa i penis je za polni odnos, ali mnogi vole da ga mere.... Jel bolja voznja sa tezim ili laksim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pa i penis je za polni odnos, ali mnogi vole da ga mere.... Jel bolja voznja sa tezim ili laksim? Kepo brate nabolje je kada ti taman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i penis je za polni odnos, ali mnogi vole da ga mere.... Jel bolja voznja sa tezim ili laksim? Mislio sam da se našalim, ali ispade da ima neke veze... Jedan moj prijatelj, koji nije naročito visok a vozi relativno težak motor, na nečiji komentar kako "to (on+težak motor) nije za to (terenska vožnja)" je odgovorio da je "bitna tehnika". Složio bih se sa njim, ali verujem da je dodatno lakše sa lakšim motorom i dužim nogama , po terenu naravno. Za street.... pa ne bih znao. Rekao bih da su tu manje razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se da videti iz prilozenog , za dobrog tehnicara nema problema sa kakvom god masinom se uhvatio u koštac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugovi, ja, gospodja, motor i koferi teže pola tone i baš mi prija, fino se vozi, pogotovo u krivini je kao zakucan. Zar je Pijađo Ćao toooliko težak ? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 17, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se da videti iz prilozenog , za dobrog tehnicara nema problema sa kakvom god masinom se uhvatio u koštac. Mali ali Tehnicar ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 17, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugovi, ja, gospodja, motor i koferi teže pola tone i baš mi prija, fino se vozi, pogotovo u krivini je kao zakucan. Zar je Pijađo Ćao toooliko težak ? :D Ne, gospodja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa što joj daješ da jede? Em te košta živaca, em para a ti joj još i lebac daješ, e moj Tomo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pa i penis je za polni odnos, ali mnogi vole da ga mere.... sa kakvima se ti druzis?!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Mali mu ovi bocni koferi, moras videti dal stavljaju fabricki neke vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...