Neške 30 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto imam prijatelje u Nemackoj narucio bih jedan od ova dva proizvoda. Moze li mi neko reci u cemu je razlika izmedju ovih rucica sa grejacima, sem u ceni, jedni su SAITO a drugi DAYTONA. http://www.louis.de/_10fe40bbc707b0d3c510bf5fffc6c152e0/index.php?topic=search&searchterm=10032048&cmd.x=6&cmd.y=7 http://www.louis.de/_10fe40bbc707b0d3c510bf5fffc6c152e0/index.php?topic=search&searchterm=10032053&cmd.x=7&cmd.y=9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5838 Napisano Novembar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U imenu? ;D Daytona ima jači grejač u početku, znači brže se greje. koliko vidim iz specifikacija. Ostalo je slično, isti prečnik ručica i slična snaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Daytona, a NikolaCruss Saito. On kaze da su Saito na maximumu dobre kada je napolju 15C pa da ti ugreju ruke na 16,5C ;D Ja sam ovim Daytona manje/vise zadovoljan, ali kada je hladnije moram da ih cesto prebacujem start/normal/start, jer su na normal nedovoljno tople, a na start pretople... Mislim da su Oxford prava stvar, ali su one oko 60e i nema ih u Louisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam Saito i dobre su do 10-12 stepeni, ispod toga bulja, mada po jacini mi se ove Daytona u startu cine odlicnim, ali za kasnije je to suvise mala temperatura da bi te ugrejala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...