pedja dr 0 Napisano Novembar 15, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Dr Big 800 Prijavi odgovor kao problematičan Off vam je bio extra, al si dobar i na asvaltu ja sam pokusao da te pratim neko vreme ali si me oprao. Pozzz !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 15, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Што не рекосте да ће бити и Дивчибарења ? Stvarno, sto ne rekoste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja u blato !! Prvi simptomi gripa!! Siri se brzo i nema pomoci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 15, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo na BMW neki dvodjeli vizir? Neee imam onaj produzetak od TT al ga skidam na off-u da mi ne izbije oci ;D (ostali su se poubijali sa nekim kobajama, kako li su samo posle vracali kusur u kacigu ;D ;D ;D) uh što mi je to poznato ;D ;D ;D nije bilo kusura u kacigu (mada sam se plašio da će biti), al na pola Ostrovice je bio backfire ;D ;D ;D Mislis after-burn ;D ;D ;D Cini mi se cini da ste se navukli na miris borovine, i pretumarali ste sve staze i bogaze Divcibara ;D ;D ooo da ;D Што не рекосте да ће бити и Дивчибарења ? Stvarno, sto ne rekoste? Pa bilo spontano, Hitman ko sto rekoh dobio teranje i pred zoru pade deal ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Tri put ura za 3 praseta ;D pardon 3 musketara Mikku,MladeRa i Hitman-a... "trip" je fantastican koliko je lepo jahati po livadama, kamenjaru i blatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan milina vas je gledati za plugovima kako orete njive ;D ;D ;D samo turci da ne naidju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 15, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan (ostali su se poubijali sa nekim kobajama, kako li su samo posle vracali kusur u kacigu ;D ;D ;D) uh što mi je to poznato ;D ;D ;D nije bilo kusura u kacigu (mada sam se plašio da će biti), al na pola Ostrovice je bio backfire ;D ;D ;D Mislis after-burn ;D ;D ;D after-burn ide u izduvnu granu ;D a backfire nazad prema karburatoru sva sreća pa da se nije desilo u vožnji inače bi se samo prevrnuo na putu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 16, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo spontano, Hitman ko sto rekoh dobio teranje i pred zoru pade deal ! ;D ;D ;D Ma nisam, nego nekako .. "decesh burek bez jogurta" .. ako me razumete .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan i jaoooooooo bas vam zavidim , bem ti posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, kakav je mali bio u sumi, jel opet nesto filozofirao i kukao, smeta mu ovo, fali mu 'ono'? ;D ;D ;D Bolje da sam isao sa vama jer u subotu mi nie bio dan, krpio gume a Menjac izvalio volan kada je pao ;D ;D ;D Vidimo se na kafi pa ce se iskpriacamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, kakav je mali bio u sumi, jel opet nesto filozofirao i kukao, smeta mu ovo, fali mu 'ono'? ;D ;D ;D Bolje da sam isao sa vama jer u subotu mi nie bio dan, krpio gume a Menjac izvalio volan kada je pao ;D ;D ;D Vidimo se na kafi pa ce se iskpriacamo. Hahaha mali je bio odlican !!! sta ti je mentalni momenat u glavi ! stavis crash-bar i ideeeemo !!! ;D ;D ;D Pa lepo sam re'ko hebo te krosic, da si krenuo sa 950 prosao bi bolje ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa bilo spontano, Hitman ko sto rekoh dobio teranje i pred zoru pade deal ! ;D ;D ;D Ma nisam, nego nekako .. "decesh burek bez jogurta" .. ako me razumete .. ;D Pda ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako montiras MIKKO ....pa BAHA je sitan dozivljaj u odnosu na ovo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Find the resemblance ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zigor 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan (ostali su se poubijali sa nekim kobajama, kako li su samo posle vracali kusur u kacigu ;D ;D ;D) uh što mi je to poznato ;D ;D ;D nije bilo kusura u kacigu (mada sam se plašio da će biti), al na pola Ostrovice je bio backfire ;D ;D ;D Mislis after-burn ;D ;D ;D after-burn ide u izduvnu granu ;D a backfire nazad prema karburatoru sva sreća pa da se nije desilo u vožnji inače bi se samo prevrnuo na putu ;D ;D ;D da su bile ove bio bi dragon fire i na usisu i na izduvu ;D ;D ;D ma super vam je vožnja bila, mi iz ravnice se smorimo dok se dokopamo nekih krivina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan (ostali su se poubijali sa nekim kobajama, kako li su samo posle vracali kusur u kacigu ;D ;D ;D) uh što mi je to poznato ;D ;D ;D nije bilo kusura u kacigu (mada sam se plašio da će biti), al na pola Ostrovice je bio backfire ;D ;D ;D Mislis after-burn ;D ;D ;D after-burn ide u izduvnu granu ;D a backfire nazad prema karburatoru sva sreća pa da se nije desilo u vožnji inače bi se samo prevrnuo na putu ;D ;D ;D da su bile ove bio bi dragon fire i na usisu i na izduvu ;D ;D ;D ma super vam je vožnja bila, mi iz ravnice se smorimo dok se dokopamo nekih krivina Buahahahaha !!! dragon fire !!! oooo da !! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Find the resemblance ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi, video je vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 16, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi, video je vrh! Fala maaa ispolivao, mrzelo me da ga lepo seckam, Hitman je rekao da ce on to lepo da uradi ! (verovatno sledece godine ;D) Kako montiras MIKKO ....pa BAHA je sitan dozivljaj u odnosu na ovo!! A ! Kazi ! ;D ;D ;D E idi napravi turu za vikend i objasni onom sa plavim KTM-om da treba da ide jer ce mu se motor upuvati ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo ...volim da vidim Marka na Afriki! Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 17, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo ...volim da vidim Marka na Afriki! Svaka cast momci! Oooo da ! i meni je puno srce ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 18, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ponavlja nesto slicno za ovaj vikend ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 18, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ponavlja nesto slicno za ovaj vikend ? Mozda bude neki hard enduro dva dana !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde se ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 18, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan :-X ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...