Jump to content

Moto Zajednica

Pad u mirijevu

Recommended Posts

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

I, jesi se raspitao kako da dodjes do kopije tog izvestaja...?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 103 postova

Kopiju izvestaja imam, ali kopiju zapisnika nemam, poslat je u tuzilastvo. Predpostavljam da ce mi ga pokazati kad dodjem na sud, a to ce da potraje izgleda  >:(

• Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Kopiju izvestaja imam, ali kopiju zapisnika nemam, poslat je u tuzilastvo. Predpostavljam da ce mi ga pokazati kad dodjem na sud, a to ce da potraje izgleda  >:(

Sta cekas, sa tom kopijom sto imas u osiguranje... I sa opravdanjem od lekara... ;D ...TRCI...

Sta cekas, sa tom kopijom sto imas u osiguranje... I sa opravdanjem od lekara... ;D ...TRCI...

Isao sam u osiguranje i snimio stetu i bili su i vise nego korektni. Problem je sto na osnovu izvestaja ne mogu proceniti ko je kriv pa su poslali depesu trecem sudu da im posalje kopiju zapisnika, skice i izjave svedoka na osnovu koga bi utvrdili krivicu. To moze da potraje par meseci zato sto zapisnik jos nije stigao iz policije u tuzilastvo.  >:(

Probaj da se raspitas u tuzilastvu, koliko otprilke to traje, a ovi iz osiguranja bi trebalo da posalju i njima depesu, mada mislim da ne traje previse dugo, tipa mesec, dva... jebes ovu drzavu...svuda cekanje o tudjem trosku, kao kad mi lik iz opstine doneo kompjuter na servis, pa bi da je popravljen juce, ja mu rekao: A jel vi u opstini za juce resavate predmete... >:(

Probaj da se raspitas u tuzilastvu, koliko otprilke to traje, a ovi iz osiguranja bi trebalo da posalju i njima depesu, mada mislim da ne traje previse dugo, tipa mesec, dva... jebes ovu drzavu...svuda cekanje o tudjem trosku, kao kad mi lik iz opstine doneo kompjuter na servis, pa bi da je popravljen juce, ja mu rekao: A jel vi u opstini za juce resavate predmete... >:(

Osiguranje je vec njima poslalo depesu medjutim, mesec do dva dana treba da prodje da bi zapisnik iz policije dosao u sud! Pa onda jos ko zna koliko da oni nadju tu depesu i posalju zapisnik u osiguranje! Ma ja cu ici u sud posle mesec ipo dana od udesa da ih pitam da li su poslali  osighuranju. Da me nije ovaj matori povredio mozda bi se sve vec zavrsilo, ovako ima da se nacekam, strasno!!!

Jos jedna dopuna: svedok i ja smo dali izjavu policajcu koji me je posetio u urgentnom centru i on je rekao da ce nas mozda kontaktirati telefonom, medjutim niko od nas tu izjavu nije podpisao niti nam je pandur rekao da treba. Od nekih ljudi sam cuo da cu prvo morati da idem na sud, pa ponovo da dajem izjavu i da je potpisem pa tek onda ce zapisnik moci da se posalje osiguranju. Ako je neko imao udes sa telesnim povredama molim Vas nek pojasni malo.

Hvala,

Ne znam da li moraju, ali iz licnog iskustva, uzmes kopiju zapisnika, ides u osiguranje, i obicno oko 5-15 dana...

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ako je cista situacija recimo neko ti oduzeo prvenstvo...........i svi se slazu onda ti odma isplate posle njihove procene....moze i taj izazivac da se neslaze ali ako je on meni presekao put nema on sta da se slaze ili NE jasno je da on gubi i tu je osiguranje FER....

Ako je nejasno onda sud odredjuje ko je kriv....jer ko kome da isplati ako se nazna ko je kriv?????? a osiguranje postupa po odluci suda koji je merodavan kad je necista situacija....

Ako je cista situacija recimo neko ti oduzeo prvenstvo...........i svi se slazu onda ti odma isplate posle njihove procene....moze i taj izazivac da se neslaze ali ako je on meni presekao put nema on sta da se slaze ili NE jasno je da on gubi i tu je osiguranje FER....

Ako je nejasno onda sud odredjuje ko je kriv....jer ko kome da isplati ako se nazna ko je kriv?????? a osiguranje postupa po odluci suda koji je merodavan kad je necista situacija....

Po meni je moja situacija cista, mozda po njima nije, pa ce da cekaju sud a to ce da se zavrsi ko zna kad! U tom slucaju ja treba da cekam recimo godinu dana dok sud presudi, a sta da radim sa motorom tih godinu dana ako nemam novaca da ga popravim? :)

Po meni je moja situacija cista, mozda po njima nije, pa ce da cekaju sud a to ce da se zavrsi ko zna kad! U tom slucaju ja treba da cekam recimo godinu dana dok sud presudi, a sta da radim sa motorom tih godinu dana ako nemam novaca da ga popravim? :)

Meni se desilo dva puta, da mi osiguranje, isplati stetu,  a slucaj se vuce po sudu jos dve godine...

Imam dobrog prijatelja advokata, malo slabije cuje, ali je sjajan covek, a jos bolji advokat...pp :)

Na osnovu cega osiguranja racunaju da li je vozilo u totalnoj steti? Ako neko moze da pojasni bilo  bi lepo. Konkretno me interesuje iznad kog iznosa opravke osiguranje priznaje totalnu stetu?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja