Jump to content

Moto Zajednica

E,da je srece !

Recommended Posts

• Drug član, 2318 postova

........ja vam preporucujem opet zaluzane banja luka........

Slazem se da je cena i vise nego ok. Ali ipak to nije staza, trava je na nekim mestima u izletnim zonama i do pola metra, na par krivina i nemas izletnu zonu, na treningu nemas sudiju na krivinama (sto na svakoj stazi imas). I to je mnogo bolje nego ulica ali opet mislim da je ova staza u Keckemetu sa cenom od 50 eura bolje resenje...

Na Grobnik mi se  neide jer mislim da je previse brza staza(ne plasim se brze voznje ali mislim da nije za trening i vezbu) a i asfalt cepa gume samo tako.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4453 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

sta vozis vise razlicitih staza to postajes bolji vozac jer naucis da se lako priviknes.

• U prolazu, 41 postova

sta vozis vise razlicitih staza to postajes bolji vozac jer naucis da se lako priviknes.

jeste,pravom vozacu nije bitno kakva je staza,ja imam iskustva u zaluzanima,pao sam 1x na treningu i ne fali mi nista :),sto je jos bolje naviknuti se na teske staze i voziti lake...ne treba vam ni sudija. . .mi kada smo bili,nije bilo na stazi nikog ceo dan,sami nas 5-oro,milina!

• U prolazu, 54 postova

Slazem se u potpunosti. Jos ako se skupimo kao grupa mozda i dobijemo neki popust.

Stavite mene na spisak!  ;)

I MENE! I MENE! :))) ..... i jos petorica iz ekipe minimum.

Mi smo bas pre neki dan dogovarali da prvi lep dan na prolece zapalimo.

Cuo sam od kolege iz Segedina koji cesto tamo vozi da je staza VRH! Pogotovo nama koji nista drugo i nismo videli ni probali.

Tako da..... VIVA UKIDANJE VIZAAAA!

• Drug član, 4453 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

jeste,pravom vozacu nije bitno kakva je staza,ja imam iskustva u zaluzanima,pao sam 1x na treningu i ne fali mi nista :),sto je jos bolje naviknuti se na teske staze i voziti lake...ne treba vam ni sudija. . .mi kada smo bili,nije bilo na stazi nikog ceo dan,sami nas 5-oro,milina!

ja sam za to da se pare daju nasim ljudima nego kockastima ili nekom trecem

• Svrati ponekad, 432 postova

Bas mi je drago da ima dosta zainteresovanih za voznju na stazi , verovatno ce neko uvideti da ima za njega mesta i u trci , a sto vise trkaca ozbiljniji

sampionat , pa ce mozda neko ( od mocnika ) da  uvidi pa nesto ozbiljnije poradi po tom pitanju !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja