aca0893 0 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i imam jedno pitanje. Interesuje me kod koga mogu skinuti elektronsku blokadu tj. programirati kompijuter na RS125, jer motor vrti do 10500 obrtaja??? Postavite adresu radnje ili broj osobe koja radi na elektronici za RS. Hvala unapred i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam,samo skines blokadu i to je to..Bar je tako bilo kod mene..Imao Mita,nije hteo preko 7-8 hiljada obrtaja.. Skinu i sve bilo ok.Samo nemoj zaboraviti vece dizne staviti,inace...bice belaja ;D Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kolko ja znam to se radi u ovlascenom servisu,npr. imas markos u ns-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima DVE blokade. Jedna je blokiran parcijalizatorski ventil, tj. nemanje istog, a druga je na paljenju (CDI). Obrati mi se na PM za detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Da neotvaram drugu temu posto imam veoma slicno pitanje samo obrnuto,ako nema blokadu kako je najlakse staviti da nemoze brze od 75-80km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ubacis mu nesto u karburator tj izmedju sibera i sajle neko parce plastike okrugle tako da ne moze da otvori ceo siber najednostavije tako sam ja ogranicio mom klincu kad je poceo da vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan ubacis mu nesto u karburator tj izmedju sibera i sajle neko parce plastike okrugle tako da ne moze da otvori ceo siber najednostavije tako sam ja ogranicio mom klincu kad je poceo da vozi Ma mangupi su sad ti klinci,odu do kolege u garazu i sarafaju,neko bolje resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 158 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan ogranicis mu usis , reducir dihtungom izmedju prirubnice karba i usisnih lamela , ili imalo komplikovanije ispravis limove kod usisnih lamela - ogranicis im hod , samo pre toga izmeri kako stoje kad bude trebalo da ih vratis , i jos otkacis sajlu izduvnog sibera ali zamaskiras da ne primete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan E Bogdane ovo je vec nesto,da sve otkriju trbalo bi im par dana,a u tih par dana bi bili uhvaceni na delu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5164 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i imam jedno pitanje. Interesuje me kod koga mogu skinuti elektronsku blokadu tj. programirati kompijuter na RS125, jer motor vrti do 10500 obrtaja??? Postavite adresu radnje ili broj osobe koja radi na elektronici za RS. Hvala unapred i pozdrav! Modeli posle 2006. svi imaju tu takozvanu ECO blokadu i mozes lepo da se slikas ili da se je...s sa celim paljenjem kompjuterom i ostalim A inace motor i ceo pogonski sklop ustvari je isti kao i na mojoj RS iz `97, bar je tako meni rekao Ljuba Bugarski koji vazi za strucnjaka tu isto je spomenuo da je i pre 2006. bilo nekih serija sa slicnom blokadom i drugi auspuh i karburator ne pomazu nesto posebno kao na mom koji sad ima preko 35-40ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i imam jedno pitanje. Interesuje me kod koga mogu skinuti elektronsku blokadu tj. programirati kompijuter na RS125, jer motor vrti do 10500 obrtaja??? Postavite adresu radnje ili broj osobe koja radi na elektronici za RS. Hvala unapred i pozdrav! Modeli posle 2006. svi imaju tu takozvanu ECO blokadu i mozes lepo da se slikas ili da se je...s sa celim paljenjem kompjuterom i ostalim A inace motor i ceo pogonski sklop ustvari je isti kao i na mojoj RS iz `97, bar je tako meni rekao Ljuba Bugarski koji vazi za strucnjaka tu isto je spomenuo da je i pre 2006. bilo nekih serija sa slicnom blokadom i drugi auspuh i karburator ne pomazu nesto posebno kao na mom koji sad ima preko 35-40ks Svi posle 2007. modeli su po E3 specifikaciji i blokada se skida zamenom komplet CDI jedinice i intervencijom na karbu i izduvu... prostim jezikom receno- moz' ga je*at'! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...