ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ih na internetu kao http://www.dragonada.com/index.srb.html pa me zanima da li neko ima iskustva sa njima, kakve su cene i kvalitet, majstori... Cini mi se da je to vrlo slicno ako ne i isto kao i kod Roberta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ima vec tema na forumu o njima,ali mislim da su dosta losijeg kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...dosta neljubazniji, neprofesionalniji, nekvalitetniji, SKUPLJI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobitnu kombinaciju ne treba menjati. Ja sam svojim auspuhom koji je napravio Robert bio odusevljen, a jeftino sam ga platio. Za svaki sledeci motor cu da pravim auspuhe kod Roberta. (osim ako na motoru vec ne bude Robertov top ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe naravno, zato i pitam da bi znao... Ocekivao sam + za Roberta...Tako je i iz mog ugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dragon Ada i Race Exhaust Ada nisu iste firme. Na koju si mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne Lalajko znam da nisu iste, mislio sam na Dragon.Posto o Race-u znamo dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe naravno, zato i pitam da bi znao... Ocekivao sam + za Roberta...Tako je i iz mog ugla Meni su dolazili drugari iz Hrvatske i raspitivali su se na prolece bi da stave te izduve...Znaci i tamo su vec upoznati sa njima !!Dobar primer kako se moze procuti na daleko ...Trebalo bi i mnogi drugi da slede njihov primer!!Postovanje za Roberta i njihov rad!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Enco jel i ti planiras menjas budilnike ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Enco jel i ti planiras menjas budilnike ? ;D pa iskreno ne znam jos kopka me ....tek je jednu sezonu kod mene...jel treba podesavati sta?ja cu mozda na prolece malo do hrvatske a usput cu i da mi stave malo motor na kompjuter da pogledaju neke sitnice!!znas sta im je u hrvatskoj cimanje? buka!!poceli su ih kontrolisati i pisati kazne verovatno ce to i kod nas jednog dana za 5 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan .......kazne verovatno ce to i kod nas jednog dana za 5 godina x 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan = 35 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tad ce Robi da nam pravi montažno-demontažne dB kilere, pa će da nam pljunu pod prozor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Enco imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas stavljen dragon(ada) na ER 5 kawasaki fenomenalan je ,zvuk fantastican. video uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Afriku kupio sa već montiranim Dragon izduvom. Zvuk je OK, tu nema greške. Tačno ono što bih i očekivao od jednog aftermarket izduva. Moja primedba pak ide na račun kvaliteta sklapanja. Sami spojevi nisu dovoljno kvalitetno uradjeni, te očigledno malo "produvava" sa strane i na tim mestima se izduv prlja od izduvnih gasova. Nije sad to nešto strašno, ali ružno izgleda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan mogu da kazem da su topovi kvaliteta kao akrapovic po izradi ili bilo koje druge renomirane firme ,i ovo sto pojedini demantuju nisi nista losiji od Race iz Ade mozda i bolji ,mozda su svoje nedostatke usavrsili jer ovih par komada sto sam video sasvim su OK kao i Robertovi .......................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D uzivo je mnoooogo bolji zvuk ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan najbolji auspuh je onaj koji si sam napravio za sebe ako imas uslova,a uslovi se uvek nadju veruj mi ja sam tako napravio za sebe od inoxs-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam i ja kod Dragona prosle godine na TDM-u dva komada. Nemam reci zvuk do 00, kvalitet isto dobar cena korektna. Evo klipa pa da cujete mada je uzivo mnogo bolje. <object width="640" height="385"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chrle 0 Napisano Jul 15, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalan zvuk ;D uzivo je jos bolji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...